Huawei Mate 9

Huawei Mate 9
Huawei Mate 9

Huawei Mate 9 ble lansert I November 2016 og er en ypperlig smarttelefon som kommer ferdig utstyrt med Android 7.0 (Nougat). Telefonen har en Kiris 960 octa-core prosessor på henholdsvis 4x 2.4 og 4x 1.8 GHz! Enheten kommer utstyrt med 64GB lagringsplass og 4 GB RAM som putter denne telefonen i toppsjiktet for 2016. Skjermen er 5.9’’ stor og støtter en oppløsning på 1080 x 1920 piksler med en pikseltetthet på 373ppi. Telefonen har et fantastisk kamera på 20MP bak, utstyrt med masse ekstrafunksjoner for deg som vil ta gode bilder. Selfie kamera er mer standard på 8MP. Telefonen har et stort batteri på 4000mAh og veier til sammen 190 gram.

Her på Lux-case finner du alt du trenger av tilbehør for din Huawei Mare 9! Her kan du nemlig finne alt fra beskyttende deksler, etuier og skjermbeskyttere til bilholdere, sykkelholdere, armbånd, ladere, strømbanker, headset, høyttalere og mye, mye mer! Skafff deg først det tilbehøret som sikrer telefonen din på en forsvarlig måte, som deksler og etuier laget av høykvalitets materialer som myk silikon eller syntetisk- og ekte lær! Finn så alt du trenger for din telefon her på Lux-cacse! Vi har et stort mangfold av varer og vi tilbyr deg gratis frakt! Kjøp i dag!

Her kan du finne alt du trenger av beskyttende deksler for Huawei Mate 9! Sikre telefonen din fra topp til tå med et høykvalitets deksel for din telefon! Her kan du finne et stort utvalg av deksler i mange forskjellige høykvalitets materialer som hardt polykarbonat, myk silikon eller TPU, som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med utmerkede støtdempende egenskaper! Dekslene våre for Huawei Mate 9 kommer også i mange forskjellige farger og motiver som lar deg sette ditt eget preg på telefonen din.

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler og etuier for Huawei Mate 9

Her på Lux-case finner du alt du trenger for å sikre telefonen din mot støt, riper, hakk og slag. Beskytt telefonen din i dag med et deksel laget av materialer som hardplast, silikon eller en blanding for å gi den beste beskyttelsen mot støt og slag. Eller velg et etui av syntetisk lær som vil la deg gi telefonen din et nytt preg, økt nytteverdi og i tilleg helt fullstending beskyttelse til telefonen din!

Våre etuier har plass til dine kort og kontanter eller kan brettes for å brukes som stand, så du slipper å sitte med telefonen i hendene. Beskytt telefonen din i dag med et produkt fra Lux-case!

Holdere for Huawei Mate 9

Her på Lux-case kan du finne massevis av forskjellige holdere for nettop din telefon! Enten du vil bruke telefonen din i bilen, på sykkelen, eller bare ønsker å ha den stående av seg selv på et bord slik at du kan se på film eller lese uten å måtte holde den i hendene. Alle våre holdere for Huawei Honor 9 er av høy kvalitet og kan vri, vendes og roteres slik at du får den beste synsvinkelen!

Fest telefonen din i frontruten, dashbordet eller sykkelstyret så kan du nyte telefonen din mens du er på farten, enten det er som GPS, musikkspiller eller hva annet du kunne tenkt deg.

Ekstra tilbehør for Huawei Mate 9

Her har vi massevis av ekstra tilbehør for din telefon! Uansett hva du trenger, enten du har mistet laderen din eller om katten har tygget gjennom kabelene dine, så kan du få de erstatttet her! Trenger du en strømbank om du skal ut å reise, så kan vi friste med en rekke gunstige og nyttige strømbanker!

Vi har også massevis av andre spennende produkter for din Huawei, som droner, VR heasdet, fjernstyrte biler og mye, mye mere! Stikk innom Lux-case i dag!

Huawei Mate 9 deksler - Lux-Case.no

Lux-Case Huawei Mate 9 deksler og tilbehør https://lux-case.no/huawei-mate-9.html