Huawei MediaPad M2 10

Huawei MediaPad M2 10
Denne tableten fra Huawei er en kraftig sak med sine 2 quad-core Cortex A53 prosessorer på henholdsvis 2.0GHz og 1.5GHz. Chipsettet er Hisilicon Krin 930 og GPU’en er en Mali-T628 MP4. Standardversjonen har 2GB RAM og 16GB internminne, mens Premium versjonen har 3GB RAM og 64GB internminne. Skjermen er en IPS LCD touchskjerm på 10.1’’ med en oppløsning på 1200 x 1920 piksler (224 ppi pikseltetthet). Batteriet er på 6660 mAh og kan ikke fjernes. Dette er en tablet beregnet for mediebruk, skjerm og lyd er av høy kvalitet.

Det er viktig å bevare dyre og sårbare gjenstander som en tablet, derfor har vi på lux-case.no en hel rekke med fantastiske etuier og vesker for din MediaPad. Alle våre produkter er av syntetisk lær og av ypperlig kvalitet, som gir tableten din utmerket beskyttelse mot både støt og riper i skjermen. Ikke bare vil du bevare tableten din og øke dens potensielle levetid, men du vil også kunne sette ditt personlige preg på den og gjøre den mer unik. Ta også en titt på vårt utvalg av flotte vesker til din enhet. De kommer i alle slags materialer, myke tøyposer til luksusvesker av ekte lær for den eksklusive følelsen.

Ta også en titt på våre strømbanker, mini-høyttalere og andre produkter som vil kunne øke nyttelsesverdien til din MediaPad M2. Vi har bilholdere av alle slag, hodetelefoner og ekstrakabler. Til og med fjernstyrte biler som kan styres med en app! Det er lurt å kjøpe hos oss, for vi betaler for frakten og vi har en fornøydhetsgaranti!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
På Lux-case har vi massevis av spennende produkter som du kan benytte til å både beskytte, pynte og øke nytteverdien av din Huawei MediaPad M2 10’’. Først og fremst anbefaler vi at du tar deg tid til å bla igjennom vårt store utvalg av etuier for din enhet. Våre etuier er av høyeste kvalitet, og vi har fornøydhetsgaranti på alle deksler og etuier. Du kan velge mellom en rekke design og motiver som passer din personlighet. De kan være laget av alt fra plastikk til syntetisk og til og med ekte lær, som gir utmerket støtdempende beskyttelse til din MediaPad. For ytterligere beskyttelse kan du også kjøpe en av våre mange stilige vesker av høy kvalitet. Velg mellom mange forskjellige farger og fasonger.

Vi har også en rekke andre produkter som du kan kjøpe for å øke nytteverdien av din tablet. Vi har et godt utvalg av vanntette poser, samt belteposer og batteriposer, slik at du kan ha med din tablet over alt. Du kan også montere den i bilen om du kjøper en av våre bilholdere for MediaPad M2 10’’. Du trenger ikke en egen GPS for bilen om du kan bruke din tablet. Skal du ha den i bilen er det også lurt å kjøpe en lader som du sette i sigarettenneren, eller eventuelt en av våre mange strømbanker.

For deg som elsker musikk har vi mye spennende på lager. Vårt utvalg av mini-høyttalere er ganske imponerende. Vi har høyttalere i alle prisklasser, i alle farger og fasonger og alle er av høy kvalitet. De fleste er små nok til ha i lommen, men du kan også få kjøpt spesialdesignede bærevesker for de fleste av våre høyttalere. Koble til med bluetooth så du slipper å styre med ledninger, og kan ha det komfortabelt i sofaen mens du sender musikken direkte til høyttalerne. Vi har også et godt utvalg med ørepropper og hodetelefoner av høy kvalitet. Vi tenker på deg som liker klar lyd, så vi har kun produkter av høy kvalitet. Velg mellom mange forskjellige merker og finn den som passer deg! For de kalde årstidene har vi til og med strikkeluer med innebygde ørepropper. Velg blant tøffe nordiske motiver, eller med katteører og hold dine egne ører varme mens du hører på musikk i vinter!