Huawei MediaPad M2 8

Huawei MediaPad M2 8
Denne kraftige tableten som ble lansert i Mai 2015 kan skryte av å ha to quad-core prosessorer, på henholdsvis 2.0GHz og 1.5GHz. Chipsettet er Hisilicon Kirin 930, og GPU’en er en Mali-T28 MP4. Skjermen er en 8’’ IPS LCD kapasitiv touchskjerm med 16 millioner farger. Premium versjonen har 32GB intern lagring og 3GB RAM med plass til et microSD kort på opp til 128GB. Den har to kamera, hvor hoved kamera er et 8 megapiksel kamera mens du må nøye deg meg å ta selfies med kun 2 megapiksler. Mobilen er veldig tynn, kun 7.8mm og veier bare 330 gram

En så kraftig enhet som denne fortjener å bli behandlet bra. Det er dessuten en stor investering å kjøpe en Huawei MediaPad M2, og det er viktig å beskytte den på best mulig måte. Derfor har vi her på Lux-case en stor samling med etuier, vesker og annet ekstrautstyr som du trenger for å holde din tablet trygg. Vi på Lux-case er dedikerte til å sikre dine enheter, derfor er vår nettbutikk fylt til randen med utstyr til din Huawei MediaPad M2. Velg mellom mange flotte motiv og designs for å sette ditt personlige preg på din tablet. Kjøp i dag, så du kommer uhellet i forkant.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Lux-case.no har mange gode produkter som du kan bruke for gjøre din Huawei MediaPad M2 8 til din egen personlige enhet, enten du vil beskytte, pynte eller øke nytteverdien dens. Det viktigste du kan gjøre, og noe vi anbefaler på det sterkeste, er å skaffe deg et beskyttende etui eller deksel til din tablet, slik at den tåler å ramle i bakken om uhellet skulle være ute. Alle våre produkter er av ypperste kvalitet, derfor har vi også en fornøydhetsgaranti på alle etuier og deksler. Noen etuier har også kortholdere, slik at du kan kvitte deg med lommeboken. Du kan velge mellom mange forskjellige design og motiver som vil være med å gi tableten din et særegent preg. Alle våre produkter er av ypperste kvalitet materialene varier fra silikon til plastikk og t.o.m ekte lær, som gir utmerket støtdempende beskyttelse til din Huawei MediaPad M2 8. Om du er av den aktive typen kan du velge en av våre vesker for din tablet, slik at den er beskyttet uansett vær og forhold. Velg mellom mange forskjellige farger og fasonger. Det er også lurt å kjøpe en skjermbeskytter for tableten din, en 0.3 mm tykk film som legges over skjermen for å beskytte mot skraper, slitasje og fingeravtrykk, for ikke å nevne skitne barnefingre.

Vi har hundrevis av produkter som virkelig kan forbedre dine opplevelser med din tablet. Vi har et godt utvalg av vanntette poser, samt belteposer og batteriposer, slik at det blir lettere å ta med tableten din over alt. Om du vil bruke tableten din i bilen har vi en rekke solide holdere som du kan montere på dashbordet slik at du slipper å kjøpe en egen GPS. Vi har mange forskjellige holdere, som kan vri og vendes i alle retninger. Vi har også ladere som du kan bruke i bilen for å lade din tablet. Du kan også kjøpe strømbanker som du kan bruke på lengere reiser.

For alle som elsker musikk der ute har vi mange produkter på lager, som du kommer til å like. Vårt utvalg av mini-høyttalere er ganske bredt og vi har høyttalere i alle prisklasser, i alle farger og fasonger og alle er av høy kvalitet. Mange av de kan du få plass til i lommen, men du kan også få kjøpt vesker som er designet for å lettvint kunne ta høyttalerne med hvor nå enn du vil dra. Koble til med bluetooth så du slipper å styre med ledninger og kan slappe av i sofaen eller i hagen med en kald drikke mens du sender musikken direkte til høyttalerne. Vi har også et stort utvalg med hodetableter og ørepropper som leverer god lyd. Vi tenker på deg som liker klar lyd, så vi har mange produkter av høy kvalitet. Velg mellom mange forskjellige merker og finn den som passer deg! Vi har alt du trenger her på Lux-case.