Huawei MediaPad M3 8.4

Huawei MediaPad M3 8.4
Huawei MediaPad M3 8.4

Huawei MediaPad M3 8.4 ble lansert i September 2016 og er en relativt kraftig mid- til high end tablet som kjører på en Kirin 950 Octa-core prosessor på 4x 2.3GHz og 4x 1.8GHz. Enheten har 32 til 64GB internminne, avhengig av hvilken modell du har, som kan utvides med opptil 256GB med et microSD kort og den har 4GB RAM. Skjermen er 8.4’’ stor og har en oppløsning på 1600 x 2560 piksler med en pikseltetthet på 359 ppi. Batterikapasiteten er på 5100 mAh.

Når man har investert såpass mye penger i en enhet som dette er det lurt å sikre den på best mulig måte. Her på Lux-case kan du finne Norges største utvalg av tilbehør for smartelefoner og nettbrett, og vi har spesialisert oss på beskyttende deksler og etuier. Vi er stolte av å kunne tilby kun høykvalitets produkter til en lav, lav penge. Våre deksler er laget av materialer som hardt polykarbonat, mykt silikon eller det elastiske og slitesterke polymermateriale TPU, med utmerkede støtdempende egenskaper. Etuiene våre kommer oftest i syntetisk lær, men av og til kan man finne gode, eksklusive etuier av ekte lær som gir telefonen din et utsøkt preg og en god følelse i hånden.

Vi har en rekke andre gode produkter her, som du kan velge og vrake mellom for å beskytte tableten din, eller gi den ekstra nyttefunksjoner, som kickstands, stylus penner og microSD kort. Vil tilbyr gratis frakt på alle våre produkter, så det er ingen grunn til å nøle. Finn det produktet du liker og kjøp nå!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Etuier og vesker

Her på Lux-case kan du finne Norges største utvalg av beskyttende produkter for smartelefoner og etuier som lar deg beskytte din Huawei MediaPad M3 8.4 på en forsvarlig måte. Har vi deksler laget av materialer som hardt polykarbonat, myk silikon og TPU, som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med utmerkede støtdempende egenskaper. Vi har etuier med kortholdere og stand funksjon som er laget av, hovedsakelig, syntetisk lær og vil gi optimal beskyttelse mot støt, riper, hakk og slag til din enhet. Vi har også en rekke flotte vesker laget av 600D nylon, mykt tøy og lær som lar deg ta med enheten din på farten og gir deg et nytt og stilig tilbehør som kan komplimentere din stil.

For deg som elsker musikk

Om du elsker musikk like mye som vi gjør her på Lux-case så kan du glede deg over vårt enorme utvalg av hodetelefoner, ørepropper og bærbare høyttalere som du kan bruke med din Huawei MediaPad M3 8.4. Alle våre headset er av høy kvalitet og vil produsere krystallklare toner som lar deg virkelig nyte musikken din. De fleste av headsettene våre er utstyrt med mikrofon og kontrollfunksjoner som lar deg skifte låt, endre volum og svare på samtaler på farten. Alle høyttalerne våre er av like god kvalitet og mange av dem er små nok til å få plass i lommen din, slik at du kan spre din musikkglede for venner og familie når det passer seg.

Diverse tilbehør

Om intet annet frister så har vi utallige produkter som du kan velge og vrake mellom for å øke nyttefunksjonen til din Huawei MediaPad M3 8.4, som microSD kort, stylus penner (og hansker), så vel som en rekke forskjellige fjernkontroller, spillkontrollere, fjernstyrte biler og droner med HD kamera. Vi har alt mulig rart her på Lux-case, og på toppen av det hele så spanderer vi frakt på alle kjøp! Det er ingen grunn til å nøle, så løp og kjøp det tilbehøret du trenger!