Huawei Nova

Huawei Nova
Huawei Nova

Huawei Nova ble lansert i September 2016 og er en ypperlig smarttelefon som kan konkurrere med flaggskipene som ble lansert i samme år. Telefonen har en Qualcomm Snapdragon 625 Octa-core prosessor på 2.0GHz som lar den håndtere de fleste oppgaver. Skjermen er 5’’ stor med en oppløsning på 1080 x 1920 piksler og en pikseltetthet på 441ppi. Huawei Nova har et internminne på 32GB og 3GB RAM. Kamera på telefonen er på 12MP bak og 8MP bak og den kan ta opp film i 2160p med 30 fps. Batterikapasiteten er på 3020mAH og telefonen veier til sammen kun 146 gram.

Innkjøp av smarttelefon nå til dags kan lett sees på som en investering, da de pleier å være temmelig dyre. Derfor er det viktig at man tar de stegene som er nødvendig for å bevare og sikre sin investering. Her på Lux-case har vi mengdevis av beskyttende tilbehør for Huawei Nova, og du kan finne deksler og etuier av høykvalitets materialer som elastisk TPU, hard polykarbonat, syntetisk- og til og med ekte lær med forskjellig tekstur. Kjøper du et etui eller deksel fra Lux-case kan du få satt ditt eget personlige preg på telefonen samtidig som du sikrer at den vil vare i mange år. Vi har en rekke annet tilbehør her også, som skjermbeskyttere, høyttalere og holdere for skrivebord, sykkel og bil.

Det er ingenting i veien for at du skal få sikret din investering, bare bestill fra oss så spanderer vi frakten!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Beskyttende produkter

Her på Lux-case kan du finne Norges største utvalg av beskyttende produkter for din telefon. Vi har kun produkter av høy kvalitet og du kan være sikker på at telefonen din blir godt beskyttet med et deksel eller etui for din Huawei Nova fra Lux-case. Våre deksler kommer i en rekke høykvalitets materialer som hardt polykarbonat, mykt silikon, eller TPU som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med gode støtdempende egenskaper. Du kan også finne en rekke forskjellige etuier, for det meste laget av syntetisk- eller ekte lær, som gir telefonen din et utsøkt utseende, et eksklusivt preg og en behagelig følelse i hånden. Mange av etuiene har ekstra nyttefunksjoner som stand funksjon, kortholdere og smartvinduer.

For deg som elsker musikk

Her på Lux-case kan du finne hundrevis av høykvalitets produkter som lar deg benytte deg av din telefon som musikkavspiller. Vi har massevis av hodetelefoner og ørepropper som avgir krystallklar lyd og som har innebygde kontrollfunksjoner, mikrofon og Bluetooth funksjonalitet som lar deg benytte deg av dem som handsfree enhet mens du kjører eller sykler. Vi har også en rekke gode mini-høyttalere for Huawei Nova som kan få plass i lommen din og lar deg ta de med deg hvor enn du går.

For bilen

Om du kunne tenke deg å benytte deg av telefonen din i bilen, enten det er som GPS enhet, musikkspiller, eller om du har behov for å kunne prate i telefonen mens du kjører, så har vi alt du trenger rett her på Lux-case. Her kan du finne høykvalitets bilholdere som vil sørge for at telefonen din sitter godt fast i en optimal synsvinkel og lar deg ha et øye på skjermen uten å ta blikket av veien. Vi har billadere i mange former og fasonger med en rekke sikkerhetsmekanismer og muligheten til å lade så mange som 6 enheter på samme tid. For handsfree enheter har vi noen dedikerte bil-handsfree enheter, men de fleste av hodetelefonene våre har innebygd mikrofon og Bluetooth funksjonalitet så du kan bruke de også.