Huawei P10 Plus

Huawei P10 Plus
Huawei P10 Plus

Huawei P10 Plus ble lansert i Feubrar 2017 og er en markant oppgraderingen fra P10 Lite. Telefonen kjører på en Kirin 960 Octa core med kjerner på 4x2.4 og 4x1.8GHz Cortex. Telefonens minste utgave kommer med hele 64GB internminne med 4GB RAM mens den største utgaven går opp til hele 128GB. Skjermen er 5.5’’ stor og støtter en oppløsning på 1440 x 2560 piksler med en pikseltetthet på 540ppi. Kamra har et samme kamra kamera bak som lillebror på hele 20MP mens selfie kamera er på respektable 8MP. Batteriekapasiteten er på 3750mAh og telefonen veier til sammen 165 gram.

Med en så dyr og kraftig enhet som dette er det utrolig viktig at du tar de nødvendige steg som trengs for å beskytte telefonen din mot støt, riper, hakk og slag. Her på Lux-case kan du finne alt du trenger av deksler, etuier, vesker og skjermbeskyttere til din telefon. Velg og vrak mellom massevis av høykvalitets materialer som syntetisk- og ekte lær med forskjellig teksturer, motiver og design. Skaff deg et deksel av silikon og plast som gir den mest optimale beskyttelsen mot støt og slag. Finn det utstyretdu trenger for din telefon, alt fra strømbanker til microSD kort, touch penner til VR headset. Du finner det du trenger her på Lux-case!

Har du kjøpt en ny telefon men har ikke beskyttet den med et deksel enda? Så lenge du ikke har et beskyttende deksel for Huawei P10 Plus fra Lux-case så har den en høy risiko for å ta skade og bli ødelagt som følge av at den faller i bakken eller liknende. Her har vi en rekke forskjellige deksler som du kan velge mellom. Vi har deksler for Huawei P10 Plus i materialer i alt fra TPU til aluminium som gir utmerket støtdempende beskyttelse og gir den et kult utseende som gjør telefonen din helt unik. Gjør det rette for din telefon og kjøp et beskyttende deksel for Huawei P10 Plus fra Lux-case.no i dag!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler og etuier for Huawei P10 Plus

Her på Lux-case kan du finne alt du trenger for å beskytte din enhet fra uhell som kan skade telefonen din. Velg og vrak mellom massevis av høykvalitets deksler og etuier som er designet for å passe til din telefon! Enten du velger et enkelt deksel av plast eller silikon eller om du velger et etui med kortholdere og stand funksjon så kan du være sikker på at du har fått deg et høykvalitets produkt som vi vare deg lenge og ta godt vare på telefonen din.

Vi har massevis av flotte motiver, designs og materialer å velge mellom som syntetisk- og ekte lær! Ikke ta en unødvendig sjanse med å gå uten beskyttelse på telefonen din, kjøp et beskyttende deksel eller etui fra Lux-case i dag!

Stands og holdere for Huawei P10 Plus

Her på Lux-case har vi Norges største utvalg av tilbehør for smarttelefoner og nettbrett, og det inkluderer stands og holdere av mange slag! Enten du vil ha telefonen oppreist mens du sitter ved skrivebordet, ønsker å ha et ordentlig stativ som kan vri og vendes på slik at du kan se på film og video uten å måtte holde den i hendene så, eller om du vil ta i bruk telefonen din mens du sykler eller kjører bil så har vi det du trenger her på Lux-case!

Velg og vrak mellom massevis av høykvalitets stands og holdere som vil holde telefonen din trygt fast uansett hva du gjør.

Div. Tilbehør for Huawei P10 Plus

Uansett hva du leter etter for din telefon så kan du finne det her på Lux-case! Her har vi nemlig alt av headset, høyttalere, vesker, strømbanker, ladere, billadere, handsfree enheter, deksler, etuier, vesker og mye, mye mer!

Her kan du finne alt fra enkle touch penner (og hansker), mikrofiber kluter, støvbeskyttere til microSD kort, spillkontrollere, arkademaskiner, Virtual Reality headset, fjersntyrte biler og droner! Det er ingen grunn til å lete lenger, for her finner du alt du trenger!

Huawei P10 Plus deksler - Lux-Case.no

Lux-Case Huawei P10 Plus deksler og tilbehør https://lux-case.no/huawei-p10-plus.html