Huawei P9 Plus

Huawei P9 Plus
Huawei P9 Plus ble sluppet på markedet i Mai 2016 og er en veldig kraftig liten enhet med to stykk Cortex Quad-core prosessorer på henholdsvis 2.5GHz og 1.8GHz. Chipsettet er HiSilicon Kirin 955 og GPU’en er Mali-T880 MP4. Telefonen har 4GB RAM og 64GB internminne. Skjermen er 5.5’’ stor og støtter en oppløsning på 1080 x 1920 piksler med en pikseltetthet på 401 ppi. Kameraene på telefonen er på henholdsvis 12MP bak og 8MP foran og begge kan ta opp video i 1080p. Batteriet er et Li-Ion batteri på 3400 mAh.

Denne superkraftige lille saken har mer prosesseringskraft enn de fleste gode datamaskiner for 5 år siden og passer fint i hånden og i lommen. Huawei P9 Plus er derfor en relativt dyr telefon og ekstra viktig å ta godt vare på. Her på Lux-case.no har vi spesialisert oss i beskyttende deksler og etui til smartelefoner som din Huawei P9 Plus. Her kan du velge mellom en masse forskjellige typer deksler i forskjellig design, materiale motiver og farger. Vi har alt du trenger av tilbehør til din nye telefon her, og vi har veldig rimelige priser, for ikke å snakke om fri frakt og en fornøydhetsgaranti. De fleste etuiene vi har her har spesielle egenskaper også, som kortholder, smartvindu og muligheten til å støtte telefonen din opp slik at du kan se på film og videoer uten å måtte holde telefonen i hendene. Kjøp et beskyttende deksel eller etui i dag så er du trygg på at telefonen din har den beste sikkerheten du kan tilby.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Beskyttelse

Har du ikke sikret din Huawei P9 Plus enda? Da er det absolutt på høy tid å gjøre akkurat det. Her på Lux-case.no har vi en mengde forskjellige deksler, etuier, skjermbeskyttere og vesker som du kan bruke til å forlenge levetiden til telefonen din. Alle våre produkter er av høy kvalitet og dekslene er som regel laget av TPU eller silikon som gir utmerket støtdemping til din telefon. Etuiene, som for det meste er av syntetisk lær gir minst like god beskyttelse, og attpåtil gir flere funksjoner til din telefon med egenskaper som kortholdere, smartvinduer og støtter som lar deg holde telefonen din oppreist mens du ser på film, så du slipper å holde den i hendene. Veskene vi har lar deg frakte og oppbevare telefonen din på en trygg og veldig stilig måte.

For den aktive

For deg som liker å trene og holde deg i aktivitet har vi en rekke flotte produkter som du kan bruke med din Huawei P9 Plus. Du kan benytte deg av telefonen din på en helt ny måte om du skaffer deg et armbånd. La din enhet kalkulere og analysere treningsøkten din med én av de mange appene som finnes. Alle armbånd er av god kvalitet og noen er til og med helt vanntette, så du kan ta telefonen din med på svømmetur om du vil. Vi har selvfølgelig en del tilbehør som lar deg bruke din Huawei P9 Plus når du sykler også. Våre sykkelholdere er alle av solid kvalitet og vil holde telefonen din trygt på plass selv i ulent terreng. Bruk den som GPS eller for å holde styr på treningen din med en sykkelholder fra Lux-case.no

For bilen

Ønsker du å benytte deg av din Huawei P9 Plus i bilen? Her kan du finne bokstavelig talt alt du trenger for å bruke telefonen i bilen på en trygg og effektiv måte. Vi har Bluetooth enheter, en hel haug med forskjellige nyttige billadere og selvfølgelig stativer og holdere som vil holde mobilen din trygt på plass og i synsvinkelen din slik at du kan bruke telefonen som GPS enhet eller andre ting om du så ønsker. Det er ingen ting i veien for å bruke telefonen i bilen så lenge du har det utstyret du trenger.

Div. Tilbehør

Vi har en hel rekke andre tilbehør her på Lux-case.no som vil gjøre enheten din mer nyttig og hverdagen din mye enklere. Sjekk ut våre touch-penner, mini-høyttalere, strømbanker, ja til og med spillkontrollere og fjernstyrte biler og droner. Handle på Lux-case.no i dag, så får du fri frakt med på kjøpet!