Huawei P9

Huawei P9
Den nye flaggskipmodellen til Huawei kan skryte av å ha to prosessorer. Én quad-core på 2.5GHz, og én quad-core på 1.8GHz, som til sammen gir utmerket ytelse og gjør telefonen rask og deilig å bruke. All denne prosesseringskraften er ingenting uten RAM, men der har Huawei P9 opptil 4 GB RAM og 64GB minne på den kraftigste modellen. Om ikke det skulle være nok så er det også plass til et microSD kort på opptil 128 GB. Dette beistet av en telefon kjører naturligvis den siste versjonen av Android. Den har to kameraer, ett foran og ett bak på henholdsvis 8 og 12 megapiksler. Skjermen er en IPS-NEO LCD kapasitiv touchskjerm på 5.2’’ og har en oppløsning på hele 1080x1920 piksler, som er mer enn mange tablets.

Når man kjøper en så dyr og kraftig telefon er det ekstra viktig at man tar godt vare på den. Her på Lux-case har vi alt det du trenger for å beskytte din enhet. Vi har dedikert oss til å gi deg et best mulig utvalg av beskyttende deksler, etuier og vesker slik at du kan føle deg trygg i en travel hverdag.

Alle våre produkter er av absolutt høyeste kvalitet. Produktene kan komme i flere materialer, som varierer fra elastisk og støtsikkert silikon til ekte og syntetisk lær, som gir maksimal beskyttelse til din telefon. Velg en av våre lommebok-etuier så du kan ha med kortene dine på farten
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Lux-case har stor mengde med spennende produkter som du kan benytte til personalisere din Huawei P9, enten du vil pynte, beskytte eller øke nyttelsesverdien dens. Det første du bør tenke på er å skaffe et etui eller deksel til din telefon, slik at den tåler å ramle i bakken om du skulle være så uheldig. Vi har kun produkter av ypperste kvalitet, derfor har vi også en fornøydhetsgaranti på alle etuier og deksler. Du kan velge mellom en lang rekke med design og motiver som du kan bruke til å gi telefonen et særegent preg. Alle våre produkter er av høy kvalitet og de kan være laget av alt fra silikon til plastikk og t.o.m ekte lær, som gir utmerket støtdempende beskyttelse til din Huawei P9. For ytterligere beskyttelse kan du også kjøpe en av våre mange vesker av høy kvalitet. Velg mellom mange forskjellige farger og fasonger. Det er også lurt å kjøpe en skjermbeskytter for telefonen din. Det er en 0.3 mm tykk film som du legger over skjermen, for å beskytte mot skraper, slitasje og fingeravtrykk.

Vi har også mange andre produkter som du kan bruke for å øke din nytteverdien til din telefon. Vi har et godt utvalg av vanntette poser, samt belteposer og batteriposer, slik at det blir lettere å ta med telefonen din over alt. Du kan også montere den på sykkelen eller i bilen om du kjøper en av våre sykkel eller bilholdere for Huawei P9. Bruk telefonen som GPS, så slipper du å kjøpe en dedikert enhet for den rollen. Om du vil bruke telefonen din i bilen, er det også en god idé å kjøpe en lader som du setter i sigarettenneren, eller eventuelt en strømbank, som vi har i mange av.

For alle musikkentusiaster der ute har vi mange produkter på lager, som du kommer til å like. Vårt utvalg av mini-høyttalere er ganske bredt og vi har høyttalere i alle prisklasser, i alle farger og fasonger og alle er av høy kvalitet. Mange er i lommestørrelse, men du kan også få kjøpt vesker som er designet for å lettvint kunne ta høyttalerne med hvor nå enn du vil dra. Koble til med bluetooth så du slipper å styre med ledninger og kan slappe av i sofaen eller i godstolen foran peisen mens du sender musikken direkte til høyttalerne. Vi har også et stort utvalg med hodetelefoner og ørepropper som leverer god lyd. Vi tenker på deg som liker klar lyd, så vi har mange produkter av høy kvalitet. Velg mellom mange forskjellige merker og finn den som passer deg! Vi har alt du trenger her på Lux-case.