Huawei Watch

Huawei Watch

Huawei Smartwatch, en elegant og lekker enhet som kan hjelpe deg med mange småting i hverdagen. Denne Huawei modellen kom på markedet mars 2015 og vi er sikre på at det har vært som har kjøpt den. Denne modellen kommer med: 42 x 42 x 11.3mm dimisjon og bygd rundt en rustfritt stål hus. IP67 sertifisert (vanntett opptil 1 m for 30 minutter) stuvtett og vanntett. Kompatibel med standard 18mm stropper som kan kjøpes i mange forskjellige farger, display type AMOLED kapasitiv berøringsskjerm, 16M farger, størrelse på 1,4 tommer (~ 71,5% skjerm-til-kropp ratio) og en oppløsning 400 x 400 piksler (286 ppi pikseltetthet) Huawei Smartwatch kommer også med en operativ system som er Android Wear OS – Quad Core 1.2 GHz Cortex-A7 og en intern lagringsplass på 4 GB, 512 MB Ram. Om du skulle være på jakt etter en eller annen form for beskyttelse til din nye Smartwatch så lux-case.no det perfekte stedet å begynne. Vi har noen skjermbeskyttere som er laget av herdet glass og holder din skjerm godt beskyttet fra riper og merker som eller hadde fått den til å se slitt og gammel ut. Smartwatch`en kommer også med sensorer som akselerometer, gyro, hjertefrekvens og barometer. Noen av java funksjonene er Rask ladning, Mp3 spiller, foto viewer og Stemme kommandoer. Om du skulle trenge noen ledninger til din smartwatch så kan du enkelt finne dem også på våre hjemmesider.

4 artikler

per side

4 artikler

per side

Huawei Watch

Er du en heldig eier av en Huawei Watch? I så fall har du kommet til rett plass, for her på Lux-case bryr vi oss om dine ting. Smartklokker er på full fart inn i våre liv, med flere og flere brukere. Derfor kan vil tilby deg en rekke gode produkter som vil hjelpe deg med å bevare investeringen din. Det er bedre å bruke noen hundrelapper på å beskytte din klokke enn å kjøpe en ny klokke, som vi alltid sier.

Skjermbeskytter for Huawei Watch

Beskytt den mest utsatte biten av din smartklokke! Skjermen vil bli påført slit og skader uansett hvor forsiktig du tror du er med den. Det kan være i form av sand og støvkorn som lager mikroskopiske furer i skjermen din, som etter en stund kan føre til enorme skader på din smartphone, eller rett og slett at man er uheldig og skraper den opp mot en vegg. Derfor anbefaler vi at du kjøper en skjermbeskytter til din Huawei Watch. Denne er lagd av herdet glass, og vil ta støyten istedenfor den innebygde skjermen til din smartwatch.