Huawei

Huawei produserer og selger en rekke enheter under sitt eget navn, for eksempel IDEOS smarttelefoner og tablet-PCer. Siste produkter inkluderer Huawei Honor, Huawei Ascend G330D, Huawei Ascend G300, Huawei Ascend P1, Huawei Sonic. I 2010 fraktet Huawei mer en 120 millioner enheter rundt om i hele verden. Vi her i Lux-Case har som mål å være bedriften med det største utvalget av deksler og tilbehør til alle typer smarttelefoner, her har vi et stort utvalg av kvalitet deksler, etuier, tøyposer, lærvesker, og annet tilbehør til din Huawei telefon. Kjøp nå og få gratis og hurtig levering rett hjem til døren
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Huawei Tilbehør

Huawei ble grunnlagt i 1988 av en ex-militær offiser kalt Ren Zhengfei og selskapet ble formet som et privat selskap eid av sine ansatte. Hovudmålet til Huawei er å bygge telenett, gi drifts-og konsulenttjenester, bygge utstyr til bedrifter i og utenfor Kina; og så klart produsere kommunikasjonsenheter til forbrukermarkedet. Huawei har over 140 000 ansatte, rundt 46% av dem er engasjert i forskning og utvikling (FoU) Huawei har rundt 20 FoU-institutter i land som Kina, USA, Tyskland, Sverige, Irland, India, Russland, og Tyrkia. I 2011 invisterte de rundt 3740000000 USD i FoU. I 2010 hadde Huawei et overskudd på 3.7 milliarder USD. Huaweis produkter og tjenester har blitt utplassert i mer en 140 land, og er kompatibel med 45 av verdens 50 største teleoperatører.
Som du kan se er Huawei et skikkelig stort selskap, det er derfor vi i Lux-Case har bragt inn et veldig stort utvalg av tilbehør til Huawei telefoner. Og her på denne siden kan du finne alt av tilbehør til din Huawei smarttelefon, vi har for eksempel mange tilbehør skreddersydd for din Huawei telefon. Vi har Tilbehør til Huawei Honor, Huawei Ascend G330D, Huawei Ascend G300, Huawei Ascend P1, Huawei Ascend G510, Huawei Ascend Mate 6.1, Huawei Ascend Y300 og Huawei Sonic. Tilbehøret vi kan tilby er Universale Frontruteholdere for bil, Sykkelholdere, andre stativ og holdere, Øreplugger av mye forskjellige typer og farger, vanntette etui og poser, antisklimatter, fotostativer, kraftstasjoner, vanlige ladere, USB-ladere, touchpenner, solpanelladere, hodetelefoner, billadere, Berøringshansker du kan bruke om vinteren, verktøy for åpning av telefoner, kabler, konverteringsenheter, høytalere og mye mye mer! La ikke denne sjansen om å invistere i et nyttig tilbehør til din Huawei mobiltelefon, alt du ser på siden har vi på lager, og vi sender dette til deg gratis uten noen form av minimum bestillingsgrense! Har du noen som helst problemer med sendingen eller med produktet du har mottat, så er det bare å ta kontakt med våres venneligsinnede support team, de er alltid glad for å hjelpe og de vil fortelle deg hva du trenger å gjøre om du ønsker å returnere en vare.