iPad 3

iPad 3
Apple iPad linjen er den bestselgende tablett spekteret av all tid, og når den kom ut hadde allerede iPad 2 satt noen ganske høye forventninger for tablet markedet, så det var mange mennesker som var begeistret av potensialet av iPad 3, vi her i lux-case.no har stort utvalg av deksler og tilbehør du kan behøve til din iPad 3. Gå ikke glipp av sjansen til å kjøpe noe fint til deg selv eller en bekjent og få det levert rett til døren gratis. Alle våre iPad 3 deksler og etuier passer også til iPad 4 ettersom dimensjonene av begge dem er det samme.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

iPad 3 Deksler og Tilbehør

Den tredje generasjons iPad representerer både den beste oppgraderingen, og den mest skuffende oppgraderingen til iPad siden lansering. Hvordan kan det både være skuffende og den beste oppgraderingen? Den nye iPad 3 har denne selvmotsigende posisjonen på grunn av sin beste funksjon - Den 2048 x 1536 "Retina Display" skjermen - vil ikke være lett synlig når du først plukker den opp. Faktisk, selv når du holder en "iPad 3" side-ved-side med en iPad 2, merker de fleste ikke forskjellen. Dette er fordi den nye iPad 3 krever en app for å støtte Retina Display grafikken, ellers er det fortsatt bare en 1024 x 768 oppløst skjerm. Og fordi denne oppgraderingen akkurat ble lansert, støtter de fleste apps ikke den nye skjermen.

Men ta ikke feil: dette er den beste oppgraderingen til iPad siden det ble lansert. Utformingen av iPad 3 er egentlig ikke noe forskjellig fra den opprinnelige duoen fra Apples Tablet-serie. Egentlig, mens vi tenker på det, ser den nesten identisk ut som iPad 2 - til punktet at du vil slite med å skille dem fra hverandre når de er slått av. Men i hånden, er kjenner du litt av en forskjell, spesielt når det kommer til vekt. Den nye iPad 3 er nesten 60g tyngre enn den forrige iterasjonen, og mens den ikke er forferdelig tung, så legger får du litt armbelastning under en maraton film økt.

Det er akkurat derfor vi i Lux-Case.no anbefaler alle eiere av en iPad 3 og invistere i en holder eller et stativ som du kan bruke mens du skal se på film/bilder eller når du skal surfe nettet.

En annen ting som du kanskje trenger er kabler, for eksempel en HDMI kabel slik at du kan koble din iPad 3 til TVen, eller kanskje en USB kabel til datamaskinen. Lux-Case.no er alltid opptatt av kvalitet og vi synes god service er viktig. Derfor har vi et support team klar til å ta imot dine hendvendelser tilfelle det er noen ting du ikke er fornøyd med. Husk at om du bestiller før kl 15.00 vil vi sende varen samme dag. Og det er alltid fri frakt i fra lux-case.no!