iPad 4

iPad 4
Fjerde generasjon iPad (markedsført som iPad med Retina-skjerm, på folkemunne kalt iPad 4 er en tablet datamaskin produsert og markedsført av Apple Inc. fjerde generasjon iPad tilbyr nye og oppgraderte komponenter som Apple A6X chip, og Lyn-kontakt, som ble innført den 12. september 2012. den leveres med 6,0 iOS, som gir en plattform for audiovisuelle medier, inkludert elektroniske bøker, tidsskrifter, filmer, musikk, dataspill, presentasjoner og webinnhold. Hvis du er ute etter de beste deksler og beskyttelse for iPad 4 (retina display) har du kommet til rett sted! På Lux-Case, tilbyr vi et bredt utvalg av deksler og annet tilbehør for iPad 4. Kjøp nå for rask og gratis levering.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

iPad 4 Tilbehør

Det er ingen tvil om at du kan skille din iPad 4 fra de forrige versjonene av Apples tabletter. Eller vent litt, det er faktisk litt vanskelig ettersom designet på den nye iPad igjen ser helt lik ut som de forrige modellene, men hvorfor skifte på noe som fungerer så bra? Det er et fint design med sin rektangulære form og avrundede kanter.

Det er ikke noen endring når det kommer til mål, så den er 186 x 241 x 9,4mm og 652gram tung. Om du ikke er så begeistret for størrelsen til iPad tablettene så har vi nå også iPad Mini som er et valg som er mindre. Som vi har begynt å forstå om iPad, iPhone og Mac for den saks skyld, så er disse alltid bygget med eksepsjonell kvalitet. Utføringen av detaljer er viktig og iPad føles like premium som alltid. Så om iPad 4 ser og føles ut som de forrige versjonene, hva er forskjellig? vell det er bare en visuell forandring til designet som kommer i formen av Lightning-kontakten, resten er begravet inne i kroppen.

Den nye Retina skjermen er helt fantastisk! Den er klar, lys, og skarp; i hovedsak utvider den smarttelefon erfaringen og tar oss med inn i en ny verden av tablet skjermer. Den har en oppløsning på 1536 x 2048 og vi har ikke merket noe feil med det LED-opplyste ISP displayet.

Som vanlig har Apple oppdatert maskinvaren til tabletten. Først og fremst har den fått en ny prosessor, en A6X. Denne dual-core prosessoren med quad-core grafikk er visstnok dobbelt så rask som den tidligere A5 chippen funnet i iPad 3 og har dobbelt så kraftig grafikkytelse.

Lux-Case.no er opptatt av å ta vare på våre kunder, og er derfor fast bestemt på å nå våres mål som er å ha Norges største utvalg av Mobil og tablet tilbehør på markedet. Derfor har satt mye tid inn i å finne de beste og mest kvalitetssikkre dekslene, etuiene, veskene, lær-veskene, posene, og skjermbeskytterene som finnes der ute. Og vi er også opptatt av at det ikke skal koste deg skjorta! Beskytt din splitter nye iPad 4 med et deksel eller etui før du eller noen andre har en ulykke med din tablett. Det som kan være en dum ting med Apples produkter er at de kan lett bli ødelagt ved tilfeller av fall og andre hardhendte aktiviteter. Har du lyst å ta med deg din iPad 4 i badekaret, så kan du det nå ved å kjøpe et av våre vanntette etuier slik at du kan nyte en god film eller youtube klipp uten å være redd for å miste den i vannet. Kjøper du før klokken 15.00 i dag, sender vi deg varen samme dag som du bestiller!