iPad Mini

iPad Mini

iPad Mini Etuier, Deksler & Tilbehør. Den er svært lett, stor skjerm til å være så liten, like rask som iPad med retinaskjerm (tredje generasjon), ligger godt i hånda, svært godt håndverk, lekkert design, omfattende app-utvalg i App Store for iOS, veldig bra batteritid, like bra i portrettmodus som i landskapsmodus. Om du trenger noen andre tilbehør til din iPad mini, så har vi et veldig stort utvalg her i Lux-Case. Beskytt din ipad med et deksel eller etui, slik at du ikke får riper eller støv som kan irritere deg. Kjøp nå, og få fri frakt hjem til døren!

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

iPad Mini Deksel - iPad Mini Cases

Apple kan ha revolusjonert tablet markedet tilbake i 2010 med lanseringen av 9,7-tommers originale iPad, men det Cupertino baserte selskapet er sent ute til 7-tommers tablet festen med iPad mini, men det er absolutt et tilfelle av bedre sent enn aldri. Den Ikke så typiske 7-tommers enheten, iPad mini er faktisk en 7,9-tommers tablet, med en ekstra 0,9 av en tomme som gir deg en svært velkommen 35 prosent mer på skjermen uten å legge for mye til enhetens totale størrelse. Siden den kan holdes i en enkelt hånd, er iPad mini svar på mange av gripeproblemene den opprinnelige iPad hadde, som hadde til tider en tungvin størrelse. iPad mini-skjermen er en iPad 2 etterligner med sin 1024 x 768p-skjerm oppløsning, Apples fantastisk utforming i børstet aluminium er en skjønnhet, og de støtter dette opp med en dual-core A5-prosessor. Du har kameraer er foran og bak, den kjører iOS 6 operativsystem, og har Apples nye kompakte og raske Lyn-kontakt (som debuterte på iPhone 5) og en kraftig 10 timers batterilevetid som fullfører kjernen i iPad minis liste over funksjoner, men hvis vi er ærlige, er dette ikke hvor iPad mini utmerker seg. den Enestående formen av designet og byggekvaliten, dette gjør at iPad mini, føles og fungerer som en premium enhet og en enhet som har en topp plass i 7-tommers tablet markedet. Som med nesten alle Apple-enheter, er iPad mini en unektelig skjønnhet, som kombinerer elegante, sømløse kanter, en fantastisk børstet metall rygg og sterk etableringskvalitet.

Apples iPad mini har utrolig mye tilbehør, og vi i Lux-Case er opptatt av å skaffe oss det mest kvaltietssikkre tilbehøret for våre kunder. Om det er en holder i bilen, et funksjonabelt deksel eller et stilrent lær-etui så har vi alt du kan tenke deg her i våres nettbutikk. Bestill før kl 15.00 i dag og vi sender produktet samme dag som du bestiller. Alt du kjøper kan du få levert direkte hjem til deg med gratis levering!