iPhone 3 / 3GS

iPhone 3 / 3GS
Velg fra vårt store utvalg av mer enn 1300 artikkler av Apple iPhone 3GS Deksler, vesker, poser, ladere, kabler, stativer og mer. Alt du ser er på lager og tilgjengelig for kjøp på nettet. Kjøp på nettet i dag og kvalifiser deg for gratis frakt med ingen minimums bestilling verdi!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

iPhone 3GS Deksel

Om du liker apps eller internett, da burde du gå å kjøpe deg en iPhone 3GS akkurat nå. Modellen har en forberedet prosessor og grafisk brikkesettet øker hastigheten av alt du gjør på smarttelefonen betydelig. Dette hjelper den i å bli kåret som nasjonens mest fleksible håndholdte datamaskin. Nei, det er fortsatt ikke verdens beste telefon. Men det har egentlig aldri vært apples mål. Apple har har viet seg til å bringe håndholdt databehandling til massene, og det har de lykkes med. Dette er garantert en av de 10 beste touch-screen telefonene.

iPhone 3GS ser faktisk helt lik ut som den forrige modellen, den deler formen og har de samme eksterne kontrollene. Men iPhone 3GS er unik på en håndfull måte, du kan få både minnestørrelser i hvit eller svart, og skjermen til iPhone 3GS har et fingeravtrykk-resistant olephobisk belegg som er ment til å tiltrekke seg ferre fingeravtrykk og flekker. Den nye modellen deler de samme dimensjonene som sin forgjenger, men den er litt tyngre (4.76 gram i mot 4.7 gram) en nesten umerkelig forskjell.

Vi her i Lux-Case har som mål å ha det største utvalget av mobiltilbehør i Norge, og derfor har vi alltid ett enormt utvalg av deksler, etuier, vesker, poser, skjermbeskyttere, touch-penner, ladere, holdere, støvbeskyttere, øreplugger, hodetelefoner, høytalere, kabler, strømstasjoner og mye mye mer til din smarttelefon. Våres etuier og deksler er alltid funksjonable med alle knapper, utganger og andre funksjoner som du kan tenke deg. Kjøp online nå for å dra nytte av våres tilbud om gratis levering til hele landet!