iPhone 4

iPhone 4

iPhone 4 deksler, etuier og tilbehør - Vi i Lux-Case har Norges største utvalg av deksler, etuier, vesker, kabler, holdere og nesten alt annet tilbehør du kan tenke deg til Apple iPhone 4. Kanskje du er på jakt etter et beskyttende skall mot riper og skader, eller kanskje et par nye hodetelefoner til å høre på musikk mens du trener. Vi har et enormt utvalg og om du bestiller online nå. Om det er noen problemer så nøl heller ikke med å kontakte oss. Dra nytte av våres tilbud om gratis levering til alle steder i Norge - Gjelder for alle iPhone 4-deksler, etuier og tilbehør! Se også:

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

iPhone 4

Mest slående om Apples iPhone 4 er det nye designet. Mens fronten er klassisk iPhone med sin enkle glassplate, ensome knapp, og symmetriske svarte list, har ryggen forandret seg bort fra det kurvede gamle designet for å bli erstattet av helt flatt ark av aluminosilicate-herdet glass. Kombinert med de nye flate rustfrie stål sidene, gir dette telefonen en spesiel industriel,minimalistisk utseende som ganske sikkert vil splitte meningene enda mer enn eksisterende iPhoner har.

I våres sinn, er konseptet skikkelig flott, og vi liker virkelig den eksepsjonelle passformen og stilen av telefonen, men vi synes at frontdekselet ser nå litt slitent ut. Dette synes spesielt å være fordi iPhone 4 nå er litt smalere og høyere, men beholder samme størrelse skjermen som på tidligere modeller. Dette gjør skjermen ser litt tapt ut i den store mørke rammen. Det er fortsatt et ganske fantastisk design, men det er definitivt en prototype/ingeniør eksempel som vi føler tar kanten av litt.

Ved å krympe mange av de interne komponentene, har Apple klart å gjøre iPhone 4 merkbart slankere enn sine forfedre på bare 9.3mm, og selskapet sier selv den var på tidspunktet den smaleste smarttelefonen på markedet. Normalt ville vi være litt bekymret for dette ettersom jo slankere enheter blir, jo vanskeligere pleier den å være å håndtere. Men takket være flate sider på iPhone 4, er faktisk den ganske lett å få et godt grep på. Men de spisse kantene som kommer som følge av alle de flate overflatene, gjør at telefonen kjennes, ikke ubehagelig men, mindre behagelig enn mange av rivalene og selv tidligere iPhoner. Vekten derimot har forblitt stort sett uendret på 137g, bare 2g mer enn iPhone 3GS.

Deksel til iPhone 4

En annen potensiell fallgruve av å ha så mye glass er dens tilbøyelighet til å sprekke eller knuse når den får seg en smell. Så klart gjør glass på forsiden og baksiden at det er dobbelt sjanse for at dette skjer, men i teorien er det bare betydelig hvis frontskjermen knuses, og det er like mye sjanse for at det skjer som på noen som helst smarttelefon. Men det er akkurat denne grunnen til at vi i Lux-Case anbefaler deg å kjøpe et Flipp-Lærveske til din Iphone 4, ettersom dette vil beskytte både glasset i fronten og bak, og den ser plutselig mye bedre ut en før. Noe som også ville vært lurt er å skaffe seg er en skjermbeskyttende film på skjermen slik at du slipper riper og støv i displayet. Andre ting du kan tenke deg til din Apple iPhone 4 er en holder til bilen, eller kanskje en dockingstasjon til å ha på kjøkkenet. Om du bestiller online på våre sider i dag, så vil du få gratis og hurtig levering hjem til ditt bosted! Vi er alltid opptatt av å gi våre kunder den beste servicen og det mest kvalitetssikkre tilbehøret til din smarttelefon. Om du har noen som helst problemer eller ikke er fornøyd med ditt kjøp, ta kontakt med våres service team og de vil kunne hjelpe deg kjappt og enkelt!