iPhone 4S

iPhone 4S

iPhone 4S deksler, etuier og tilbehør fra markedslederen Apple. Her kan du finne Norges beste og billigste utvalg av etuier, deksler og skall til iPhone 4S, for enhver smak og bruksområde. Enten du er på utkikk etter en lader for den nye iPhone 4S, et fasjonabelt skall eller et ekstra trygt og holdbart deksel, har Lux-Case.no alt og mye mer i tillegg! Handle nå for å dra nytte av våres gratis leverings tilbud. Velkommen til Norges største utvalg av iPhone 4S deksler, etuier og tilbehør. Ønsker de siste nyhetene og spesialtilbud fra Lux-Case.no? - Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

iPhone 4S Deksel?

Som andre har nevnt før så er iPhone 4S nesten helt identisk til iPhone 4 når det kommer til designet, dette kommer kanskje til å irritere noen av de som liker å ha den nyeste apple enheten når de er ute med venner. Uansett, på den andre siden er det bra når det kommer til tilbehør og deksler til iPhone 4S, ettersom designet er nesten identisk til Apple iPhone 4 så finnes det overflod av av iphone 4S deksel. Utenom dette så har Apple imidlertidlig klart å forandre designet til iPhone 4S en smule, ved å skifte antenne utformingen til Dual-band for å være sikker på at den ikke møter de samme pinlige antenneport repitisjonen som du måtte tåle med iPhone 4. Den høyre siden av smarttelefonen er blottet for knapper, men holder inngangen for micro SIM kortet, som du kan sprette ut ved å bruke verktøyet du får med når du kjøper smarttelefonen (Eller en binders).
Bunnen av telefonen er ganske standard med apples kontakt og dobble høytalere som gir ut (Faktisk ganske anstendig) lyd.
Venstre siden av iPhone 4S har de avrundede volum knappene, som toppknappen av disse også virker som utløserknapp for kameraet. Dette gjør det enkelt å knipse bilder med den nye iPhone 4S. Den har også flyttet lyddemperknappen en liten anelse oppover fra den forrige posisjonen. Apple har også forandret på sin antennebånd teknologi for å flytte gropene som plaget iPhone 4 sin resepsjon til et mindre rørbart område. Vi i Lux-Case har et eventyrlig stort utvalg av deksler og tilbehør til iPhone 4 og iPhone 4S, dette vil du kunne se over. Vi er opptatt av at alle våre kunder skal kunne finne noe som passer til deres personlighet og stil så få deg ett skikkelig deksel til iphone 4S. Under denne tiden har vi også mange tilbud og gode priser, gå ikke glipp av sjangsen til å få deg et stilrent deksel til en billig penge. Alt du bestiller online i dag får du sent hjem til deg uten at du må betale noen frakt!