iPhone SE / 5 / 5S

iPhone SE / 5 / 5S

IPhone 5 er en touchscreen-basert smarttelefon utviklet av Apple Inc.. Det er den sjette generasjonen av iPhonene. Telefonen er en slankere, lettere modell som introduserer en høyere oppløsning, 4-tommers skjerm til serien med 16:9 widescreen sideforhold. Hos Lux Case.no er vi alltid først med de nyeste iPhone 5 deksler og alt annet iPhone 5 tilbehør. I kategoriene kan du finne mange forskjellige iPhone 5 deksler, etuier, vesker og annet knask. Vi er sikker på at du kommer til å være i stand til å finne et omslag som passer enhver smak. La ikke mobilen din være ubeskyttet, skaff deg det dekselet du alltd har hatt lyst på! Nå leverer vi gratis til hele landet.

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

iPhone  5 / 5S

Den nye generasjonen av Apples smarttelefon er at den skal være: raskere, smartere, tynnere og lettere. Den kan skryte av LTE datahastigheten, forbedret kamera, en større skjerm med høyere oppløsning, og et design som - mens ikke banebrytende - er utvilsomt vakkert. Men det er også veldig mye som en iPhone du har sett før. Apples iOS 6 programvare er ikke et sprang fremover, men et lite hopp, og telefonens design er en videreutvikling av iPhone 4S, ikke spesielt revolusjonerende men ny en vri tross alt. Du tror kanskje du har sett denne enheten før, men tro meg: før du har hatt den nye iPhonen i hendene, har du virkelig ikke har sett den i det hele tatt. Mens de grunnleggende utformingene av telefonen etterligner utseendet på iPhone 4 og iPhone 4S, er de faktiske komponentene, materialene, dimensjoneringene og vekten som en helt annen enhet.

iPhone 5 / 5S beholder nesten nøyaktig den samme formen som iPhone 4, med sine avrundede hjørner, glass-dekkede fasader, og metall bånd som kjørerer rundt kantene på enheten. Det iPhone 5 / 5S skiller seg ut med, er at det er børstet aluminium som støtter avkortet av glass på toppen og bunnen, og så klart plasseringen av skjermen og  hovudpartene inne i smarttelefonen. Disse er tidligere satt over metallbåndet, skyøvet over overflaten av telefonen. Nå er de integrerte og satt sammen med båndet, det er bare en liten detalj, men en endring du vil føle umiddelbart når du holder telefonen.

Du vil også umiddelbart føle hvor lite den veier. IPhone 5 / 5S føles ekstremt lett i hånden, den veier bare 3,9 gram (i forhold til iPhone 4S som er 4,9 gram). Det gjør for en enhet som nærmest ikke føles tung nok når du først plukker den opp - faktisk, når jeg først behandlet den etter kunngjøringen, så fløy den nesten ut av hendene mine. Telefonen er også tynnere og så klart høyere. sammen med den lette vekten føles den nesten mindre i hendene til tross for den større 4-tommers skjermen.

Apple flyttet hodetelefonkontakten til bunnen av telefonen, som er en velkommen endring i mine øyner. De har også endret noen detaljer på enheten, som rutenettet av høytalerene og de mer polerte, strømlinjeformede skrå kantene på siden av telefonen. De speilende skrå kantene gir telefonen et beslektet utseende av vakre smykker (noe jeg bemerket i min først kontakt med enheten). Alt i alt, mens iPhone 5 / 5S ser kjent ut, er oppmerksomhenten i utseende og designets kvalitet noe som mangler på mange enheter. Dette nye designet, spesielt den svarte versjonen som har en slags skummel enkelhet, er virkelig noe å se på. Kjøb deksel til iPhone 5 /5s billigt her. Gratis Frakt på alle Apple produkter.