iPhone 6 Plus / 6S Plus

Deksler, etuier og tilbehør til iPhone 6 Plus.
Den nyeste Apple modellen iPhone 6 Plus har endelig kommet ut og til alle dere som liker Apple sine produkter må være utrolig glade. Lux-case.no er også veldig glade for dette fordi vi kan hjelpe våre kunder med å finne det perfekte Iphone 6 Plus dekslet eller etui for sin nye smartphone. Vi har allerede fått inn litt over 500 forskjellige produkter til iPhone 6 Plus men det kommer selvfølgelig mye mer veldig snart. Når du handler fra Lux-Case kan du være sikker på at din personlige informasjon er beskyttet. Vi bruker de nyeste systemene for å sikre våre kunders privatliv.

iPhone 6 Plus deksel - Åssen er det du vil gi din nye iPhone 6 Plus beskyttelse? Har du tenkt å kjøpe iPhone 6 Plus bumper som kun gir en god beskyttelse rundt utsiden eller kanskje du har tenkt å skaffe deg et plastikk deksel som kan ha en kul design på baksiden + litt bedre beskyttelse. Det fins massevis av forskjellige muligheter der ute og vi er en av de muligheten. Kjöb deksler til iPhone 6 Plus nå og få Fri Frakt. Lux-case.no er Skandinavias største nettbutikk når det kommer til utvalg av iPhone 6 Plus deksler.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler til Iphone 6 Plus

Dere som liker å bruke Smartphonen til å se på videoer, filmer eller spille spill ofte må virkelig like at den nye modellen ifra Apple (Iphone 6 Plus) har kommet ut. Siden den har en 5,5`` skjerm så det lett å kunne bruke den som en liten håndholdt TV eller bli hekta på å spille candycrush eller andre kule spill. Men når du har en såpass stor Smartphone så er det selvfølgelig et stort behov for å kunne gi den litt mer beskyttelse enn å bare ha den i sin original versjon. Deksler er et alternativ. Om det skulle være plastikk, silikon, TPU eller en blanding som er veldig robust så stiller vi opp med vår nettbutikk som har Skandinavias største utvalg av alt. Hvis du skulle ende opp med å bestille noe ifra vår nettbutikk men plutselig innse at det ikke var noe for deg så kan du levere varene tilbake innen 30 dager. Etter det så kan du ta en titt igjen å se om det er noen annet som kanskje passer deg.

Etuier til Iphone 6 Plus.

Stor og elegant som den er så har fortsatt Iphone 6 Plus sine svakheter. Skjermen som er 5.5`` kan bli utsatt for mange situasjoner som kan ende opp med at skjermen for riper eller sprekker. I Skandinavia som er det Lux-case sin oppgave å kunne gi kundene sine mulighet til å bestille varere ifra våre nettsider og så sender vi de produktene helt gratis hjem til postkassa. Etuier gir alle Smartphones optimal beskyttelse! Vi har Iphone 6 Plus etui som har smart-view slik at du slepper å måte åpne coveret for å se hvem som har sendt deg en melding eller for å se hvem som ringer. Det fins også etuier som hjelper deg med å passe på dine bank kort og penger å kort holdere som er designet inn i coveret som dekker skjermen. 

Iphone 6 Plus Tilbehør.

Tonnevis av produkter til din Smartphone finner du hos Lux-case.no Vi oppdatere våre nettsider så ofte som mulig for å kunne legge ut de nye «hotte» produktene som vi får inn hver eneste dag. Nye Smartphone modeller kommer ut veldig ofte og når våre kunder har fått tak i en ny Iphone 6 Plus så vil vi at dere kan finne akkurat det du trenger får å kunne gjøre din Smartphone litt kulere. Iphone 6 Plus tilbehør kommer i mange forskjellige ideer og designs. Touch Penner i alle fager, Hansker som du kan bruke om vinteren med touch finger eller kanskje Universal Optical 8X Zoom sett? Lux-Case har over 25000 Deksler, etuier og alt andre mobiltilbehør til smartphones og tablets. 
Vi har til alle merker og enheter.