iPhone 6 / 6S

iPhone 6 deksler, etuier og tilbehør. Velkommen til Lux-case.no. Vi er Skandinavias største nettbutikk innen tilbehør, deksler til Iphone 6. Enten om du er interessert i å kjøpe øre plugger, ladere eller deksler/etuier så har vi det DU trenger for å kunne gjøre din hverdag litt berede. Vi tar vare på våre kunder samt din Samrtfon. Gå inn på våre nettsider idag å se hva vi kan hjelpe deg med. Hvis du bestiller før kl. 17.00 på hverdager så sender vi bestillingen samme dag. Hvis du er på jakt etter deksler for Iphone 6 Plus – Klikk her!

iPhone 6 Deksel. Den nye modellen ifra Apple er Iphone 6 har endelig kommet ut og vi har jobbet hardt for å kunne gi den servicen du trenger til å beskytte din Smartfon. Vi har fått inn et gigantisk utvalg av Iphone 6 deksler som passer enhvers smak. Plastikk, TPU, gummi, silikon og mye mye mer. Vi garanterer at du kommer til å finne det dekslet du er på jakt etter. Om det skulle være et deksel med multi-funksjoner eller noe med litt mer stil som f.eks. ekte lær. Ta en titt og se hva du kan finne. Finn deksler til din iPhone 6 her. 100% Fri Frakt.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

iPhone 6 deksler

Iphone, verdens mest populære Samrtphone. Den nye modellen Iphone 6 og Iphone 6 Plus kom ut sen september 2014 og til alle dere som har vært en trofast kunde til Apple var sannsynligvis utrolig glade når dere fant ut denne nyheten. Og som alle vet, når du har kjøpt en ny og lekker Smartphone så vil du gjøre hva som helst for å kunne beskytte den så godt som mulig. Det er nettopp derfor vi her hos Lux-case.no har fått inn et stort utvalg av fantastiske og topp kvalitets Iphone 6 deksler. Vi passer på at alle her i Skandinavia for den gode servicen de trenger for å kunne la sin Smartphone leve så lenge som mulig. Deres Smartphone er like viktig for oss som for deg/dere. Vi gjøre alt vi kan for at våre kunder kan finne akkurat det dekslet som passer deg og din stil. Bestill nå og vi leverer pakken til din postkasse helt gratis.

Etuier til iPhone 6

Det å kjøpe et etui til Iphone 6 er et genialt ide. Et etui gir all-round beskyttelse til din Smartphone + du kan bruke etuiet til å oppbevare div. ting som kort, penger eller viktige papirer. Iphone 6 Etuier hjelper deg også å kunne sette din Smartphone i en stående posisjon og mange modeller har enten vertikal eller horisontal åpnings flipp funksjon. Vi har alt fra høykvalitets lær etuier til ren plastikk etuier som hjelper din Iphone med å tåle både fall etter støt som kan skje når som helst. Enhver enkelt person mister sin Smartphone opptil 1 gang i måneden. Du vet aldri når DU er neste mann? Kjekk ut hva du kan finne på våre hjemmesider og ta kontakt hvis det skulle være noe du lurer på.

iPhone 6 Tilbehør

Over 100 forskjellige gadgets og oppgraderings utstyr som kan gjør din Iphone 6 mye mer personlig.
Det fins tonnevis av Iphone 6 håndholdte gadgets samt tilbehør som kobles til via WI-FI eller Bluetooth. Smartphones begynner å ta over flere funksjoner og måter å kunne gjøre ting på og Iphone 6 tilbehøret vi har kan hjelpe deg med mesteparten av de forandringene. Vi fokusere på å gi våre kunder hjelpen de trenger til enn hver tid. Vi oppdatere Lux-case.no ofte slik at alle våre nye produkter kommer på nettet så fort som mulig. Bestiller du før kl. 17:00 så sender vi bestillingen samme dag!