iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus
Apples nye flaggskipmodell har fått det unike og innovative navnet Apple iPhone 7 Plus og er en såkalt phablet, som er den litt spesielle fetteren til smarttelefonen og nettbrettet. Denne modellen av iPhone 7 Plus kommer med en Apple A10 Fusion Quad-core prosessor og har en 5.5’’ stor skjerm som støtter en oppløsning på 1080 x 1920 piksler med en pikseltetthet på 401ppi. Enheten har to kameraer på henholdsvis 12 og 7MP. Telefonen har et batteri Li-ion batteri og veier rundt 188g. iPhone 7 Plus har ikke en 3.5mm jack, så det er lurt å kjøpe ett av våre bluetooth headset om du ønsker å spille musikk på flaggskipstelefonen fra produsenten som startet med å lage musikkspillere.

For å kunne beskytte din enhet på best mulig måte er det lurt å investere i et beskyttende deksel eller etui for Apple iPhone 7 Plus, slik at om du skulle miste den i bakken, så vil den ikke gå i stykker med en gang. Apple sine telefoner er kjent for å ha svært svake skjermer, så det er en fordel å investere i en av våre skjermbeskyttere også. Du kan finne skjermbeskyttere her som er laget av kjemisk behandlet herdet glass som gir helt fantastisk sikkerhet til skjermen din. Disse er attpåtil eksplosjonssikre, så om de skulle gå i stykker vil de ikke gå i tusen knas. Vi har masse annet spennende ekstra tilbehør som du kan bruke med din iPhone 7 Plus, som stylus penner, så du slipper å kjøpe Apples egne stylus penn som er priset til $99. Vi har Bluetooth headset og bærbare høyttalere som er lette å bruke og som produserer høykvalitets stereolyd.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler, etuier og vesker

Nå som du er den stolte eier av en splitter ny iPhone 7 Plus er du nok ivrig etter å få beskyttet den på best mulig måte. Det er mye som kan gå galt, og en telefon så dyr som en iPhone 7 Plus er absolutt verd å sikre på en optimal måte. Derfor har vi på Lux-case spesialisert oss i beskyttende produkter for mobiltelefoner og nettbrett. Vi har deksler her som er laget av materialer som plastikk, silikon og TPU, et utrolig elastisk og slitesterkt materiale som gir utmerket støtdempende beskyttelse til din telefon. Etuiene våre er for det meste laget av syntetisk lær, med et indre TPU skall og kan gi telefonen din ytterligere nyttefunksjoner som kortholdere eller kickstands i tillegg til den økte beskyttelsen mot støt og riper på skjermen. Om du ikke har lyst å pakke inn din splitter nye iPhone 7 i et deksel eller etui, så kan du ta en titt på våre vesker som du kan bruke til å frakte den fra A til Å, og som dessuten gir deg et stilig nytt tilbehør du kan feste til beltet, eller ha over skulderen.

For bilen

Om du har lyst å bruke telefonen din som GPS enhet i bilen, eller bare som musikkspiller, så kan du finne alt du behøver her på Lux-case. Her har vi nemlig hundrevis av forskjellige bilholdere som lar deg feste telefonen din fast rundtomkring i bilen. Alle våre produkter er av høy kvalitet og vil holde din iPhone 7 trygt på plass i bilen, selv på ulent terreng og i høye hastigheter. Vi har en rekke forskjellige billadere også, som lar deg bruke telefonen din som GPS selv på de lengst bilferier. Våre billadere støtter Quick Charge og kan attpåtil lade opptil hele 6 enheter samtidig. De er alle utstyrt med en rekke sikkerhetsmekanismer som hindrer overoppheting, overspenning, kortslutning osv, så vel som smartbrikker som automatisk gjenkjenner tilkoblede enheter og gir optimal lading. For å lovlig kunne prate i din telefon mens du kjører trenger du en handsfree enhet, og det har vi selvfølgelig også til salg her på Lux-case!

Div. Tilbehør

Om du ikke vet helt hva du leter etter, så kan du bare gå på oppdagelsesferd i nettbutikken vår, for her har vi alt det du kunne behøve av mobiltilbehør. Vi prøver alltid å ha de mest konkurransedyktige prisene og materialer av høyest kvalitet. Dessuten har vi en fornøydhetsgaranti og du får fri frakt på alle varer!