iPhone 7

iPhone 7
Apples nye flaggskipsmodell, iPhone 7 ble sluppet i September 2016 og er en marginal oppgradering fra iPhone 6. Telefonen kjører iOS 10 med en Apple A10 Fusion Quad-Core CPU. Den minste versjonen har 32GB internminne og 2GB RAM, og har en skjerm på 4.7’’ som støtter en oppløsning på 750 x 1334 piksler med en pikseltetthet på 326ppi. Kameraene er på henholdsvis 12 og 7 megapiksler og kan ta opp film i 1080p på 30fps. Apple fjernet den gamle 3.5 mm audio jack standarden og har istedenfor valgt å bruke en Lightning til 3.5mm adapter for å spille av musikk. Telefonen har en IP67 sertifisering som betyr at den er helt støv og vanntett.

Her på Lux-case kan du finne alt du kommer til å trenge av tilbehør for din iPhone 7, for vi har Norge største utvalg av tilbehør for både mobiltelefoner og nettbrett. Her har vi deksler, etuier og vesker av høy kvalitet og laget av kvalitetsmaterialer som TPU og syntetisk lær som gir utmerket beskyttelse mot støt og riper. Vi har massevis av annet tilbehør her også som kan øke nytteverdien til din iPhone, som stands, bilholder og sykkelholdere. Vi har sportsarmbånd for når du skal ut å trene, så vel som en rekke headset med bluetooth funksjon som faktisk er mulig å bruke med iPhone 7. Disse kobles enkelt til og vil gi en naturlig, høykvalitets stereolyd.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler, etuier og vesker

Når du endelig har fått din iPhone 7 i hendene og kjenner de magre 138 grammene i hendene forstår du hvorfor Lux-case har et så stort utvalg av deksler, etuier og vesker for alle nye modeller av smartelefoner og nettbrett. Når man har svidd av så mange tusenlapper på en telefon som iPhone 7 så vil man gjerne gjøre sitt beste for å bevare den på best mulig måte. Her på Lux-case har vi deksler og etuier av høyeste kvalitet, laget av materialer som TPU, et super elastisk og slitesterkt polymermateriale som gir utmerket støtdempende beskyttelse til din iPhone 7. Våre etuier gir like god beskyttelse, men kan også beskytte skjermen og gi telefonen din ytterligere nyttefunksjoner som kortholdere og kickstand.

For deg som elsker musikk

Apple begynte sin håndholdte karriere med å lage iPod, som utviklet seg til å bli kraftigere og kraftigere, helt til de hadde et helt sett med iPads og iPhones som er kraftigere enn datamaskiner var for fem år siden. Derfor har Apple en solid fanskare som først kjøpte Apple produkter fordi de elsket musikk. Her på Lux-case er vi spesielt glade i å høre på musikk, og derfor har vi lagrene fulle av hodetelefoner, ørepropper og bærbare høyttalere av høy kvalitet som lar deg nyte musikken din hvor enn du befinner deg. Mange av våre produkter har innebygde kontrollfunksjoner og mikrofon, så du kan bruke de som handsfree enhet om du skulle ha hendene opptatt med andre ting.

For bilen

Her på Lux-case har vi alt du trenger når det kommer til å bruke din iPhone 7 i bilen. Enten du vil bruke den som GPS eller musikkspiller så har vi det du trenger her. Du kan velge mellom et enormt utvalg av bilholdere som er av høy kvalitet og som vil holde telefonen din trygt på plass selv på røft terreng. Vi har massevis av billadere også med Quick Charge kompatibilitet og utstyrt med en rekke sikkerhetsmekanismer som forhindrer overspenning, overlading, overoppheting og masse mere. Mange av laderne våre kan også lade flere enheter samtidig, opptil 6 stykker på én gang. For å kunne prate i telefonen uten å bryte loven trenger du en handsfree enhet, noe som vi også har masse av her på Lux-cae. Ta en titt i nettbutikken vår, så finner du raskt noe du har behov for.