iPhone X

iPhone X
iPhone X

iPhone X heter den nye telefonen som Apple har gitt ut i forbindelse med 10 års jubileum for iPhone-serien i 2017 og som har gjort Apple til verdens største elektronikk konsern. Denne telefonen er utrolig flott og et designmessig vidunder med vakre myke former og en telefon som ligger perfekt i hånden.

iPhone X kommer med en 5.8 tommer skjerm fra kant til kant, som er den største skjerm laget til iPhone til dags dato og skjermen benytter super touch display i AMOLED-teknologi. Denne teknologien gir enda bedre farger og oppløsning. Skjermen understøtter også HDR og har 3D Touch innebygget. Kameraet har 12 megapixel oppløsning med optisk dobbel bildestabilisering, som gjør at det tar flottere bilder i mørke.

Denne telefonen har ikke hjem knapp funksjon og man berører skjermen for å komme inn på startmenyen. Man kan låse opp mobilen ved å benytte en ansikts skanner funksjon, som er kalt Face ID. iPhone X kommer med trådløs oppladning og har en batteri levetid som er to timer lenger enn på iPhone 7 modellen.

I tillegg kan det nevnes at iPhone X kommer i et stilfullt tidløst design, som gjør at din telefon forblir unik og vakker i mange år fremover.

Her hos Lux-case kan du finne alt hva du måtte trenge av tilbehør til iphone X. Vi har et av Norges største utvalg av iPhone X, så det burde være absolutt mulig å finne noe som faller i din smak. Vi har for eksempel deksler, skjermbeskyttere, etuier, minihøytalere, powerbanks, etc. For å nevne noe, alt i mange utgaver, design og farger. Hva venter du på? Finn det du mangler i dag! Det handler sådan bare om at du går på oppdagelse i våres store utvalg og får tilbehøret bestillt til din iPhone X.

Din iPhone X er en vakker men også en dyr telefon. Det vil alltid være fornuftig og betaler seg å beskytte din telefon. Hva med å anbefale et deksel fra Lux-case som beskytter din smartphone mot slag, støt og skader?

Da kan du nyte din telefon helt stressfritt uten å bekymre deg for å få din telefon skadet. Og det er mange forskjellige flotte farger, motiver og materialer å velge mellom.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Flotte deksler til iPhone X

iPhone X er en utrolig vakker telefon men også en meget dyr telefon. Ta ikke noen risiko og beskytt din telefon til enhver tid. Det kan alltid betale seg å kjøpe et deksel til din iPhone X, før uhellet er ute og du har fått skader på mobilen.

Hos Lux-case har vi alltid et stort utvalg av forskjellige deksler til iPhone X. Det burde finnes noe til enhvers smak, og våres deksler kan fås i forskjellige materialer så som kunstlær, split lær, plastikk, silikon og hybrid. Våres deksel har dessuten mange smarte funksjoner som blandt annet støtte til håndfri bruk og deksel som ikke etterlater fingeravtrykk, bare for å nevne noen få ekstra funksjoner. Unngå bekymring i dag, det er alltid fornuftig og betaler se i lengden og være i forkant!

Smarte etuier til iPhone X

Med våres store utvalg av etuier til iPhone X kan du alltid være sikker på at din telefon har den største mulige beskyttelse samtidig med at du bærer den med stil. iPhone X er en dyr telefon og det er alltid mest fornuftig og betaler seg å anskaffe seg et etui, som yter optimal beskyttelse til din mobil. Våres etui finnes i mange forskjellige materialer så som egte lær, kunstlær, split lær, plastikk og silikon. Disse etuier kommer med mange funktioner som magnet lås, har funksjonell støtte til håndfri bruk og de fleste etuier har innebyggede lommer til pengeseddler og mynter for å nevne noen få. Og til slutt, etuiene kommer i mange forkjellige utgaver, design og farger.