iPod Touch 5

iPod Touch 5
Norges største utvalg av iPod Touch 5 deksler. Stilig, sprø, klassiske deksler for iPod Touch 5 finner du hos oss. Vi har som mål at iPod Touch 5 skal bli like populær som Touch 4 var, derfor vi sørger vi for å ha flere hundre forskjellige deksler for iPod Touch 5 på salg i butikken, og flere ganger i uken vil vi få nye iPod Touch 5 deksler. Vi tilbyr mange forskjellige silikon deksler i slitesterk kvalitet og deksler i hard plast. I tillegg har vi også noen aluminium og andre materialer. Alle er skreddersydd for å gi den beste beskyttelsen for din iPod Touch 5. Skulle du ha noen spørsmål om noen deksler, kan du kontakte oss via kontaktsjemaet på siden, eller på telefon.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

iPod Touch 5

Den nye Ipod touch er den beste iPoden Apple noen gang har produsert. den emulerer iPhone 5 i på utrolig mange områder. Den er garantert milevis i forkant til fjorårets modell, som bare var en minimal oppdatering fra modellen som kom ut i 2010. Den nye iPod touch har fått den samme Retina skjermen som iPhone 5, en raskere prosessor, og et slankere design. maskinvaren kombinert med et bredt utvalg av spill, apper og annen media fra iTunes-markedet gjør iPod 5 Touch til den fremste bærbare mediespilleren på markedet. Den nye iPod touch 5 er høyere en den gamle modellen, og har en 4" retina skjerm. den er extremt tynn og måler bare 6.1mm tykk og veier inn på 88 gram. Den er 20% tynnere og 21% lettere en iPhone 5. Enheten føles svært lett og er lett å håndtere, og den har en utmerket passform og finish. iPod 5 Touch har et utmerket sett av funksjoner: Et mye bedre kamera både forran og bak, 1080p videoopptak, iOS 6, og bedre 3.5mm jack inngang for hodetelefoner. Det som kan være en uting med den nye iPoden derimot er at den kan være ganske delikat og derfor enkel å ødelegge om man mister den i bakken eventuelt sitter seg på den. Å ripe skjermen kan også skje ganske fort om man har den i samme lomme som nøklene eller noe annet skarpt.

Vi i Lux-Case.no mener derfor at alle bør komme å ta en kikk på våres utvalg av deksler, etuier, vesker, poser, beskyttelsesfilmer, og annet tilbehør som kan hjelpe deg i å holde din iPod 5 touch som god som ny. Andre ting du ganske sikkert behøver, er nye øreplugger eller hodetelefoner, eventuelt en minihøytaler slik at du kan sitte med dine kompiser å høre på musikk fra iPoden i god lydkvalitet. Det er veldig populært å høre på musikk mens man trener for tiden, så vi kan tilby en veske som også fungerer som et armband man kan ha rundt armen når man trener, denne gir deg full tilgang til å bruke iPoden mens du jogger eller sykkler, uten at du føler den sprette rundt i lommen eller at den risikerer å falle i bakken. Kjøper du tilbehøret du ønsker hos oss i dag, så sender vi alt du kjøper med hurtig og gratis levering rett hjem i fanget på deg. Husk at vi bryr oss om alle våre kunder, så om du har noen som helst problemer så er det bare å kontakte våres vennelige og hjelpsomme support-team.