iPod

iPod
Velg fra vårt store utvalg av Apple Tilbehør som deksler, vesker, tøyposer, ladere, kabler, stativer, øreplugger, høytalere, hodetelefoner, USB-ladere og mer. Alt du ser er på lager og tilgjengelig for kjøp på nettet. Kjøp på nettet i dag og kvalifiser deg for gratis frakt med ingen minimums bestilling verdi!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

iPod Tilbehør

Siden Apple begynte å produsere sine første iPoder i 2001, så har etterspørselen bare steget og steget. Snart var det ikke snakk om Mp3 spillere lenger, det var bare snakk om iPod og hvor inoative disse nye Musikkavspillerene var. Det tok ikke lang tid før alle viste hva en iPod var, og at denne enheten var noe helt annet enn bare en musikkavspiller. Den gjorde alt mye mer effektivt en tidligere Mp3 spillere, og hadde mye mer i ermet enn bare musikk.

Den hadde gode overførings evner og kunne inneholde musikk, bilder, videoer, spill, kontakt-informasjon, email-instillinger, Bokmerker, kalendere, og annet informasjon som brukerene fant nyttig. Dette gjorde at alle andre som produserte Mediaavspillere måtte begynne å tenke ut av boksen, og de måtte begynne å ikke bare lage enkle musikkavspillere med mer mediaavspillere som kunne gjøre mye mer en bare musikk og video. Det er utrolig mye tilbehør som er blitt laget for iPod-linje. Et stort antall er laget av tredjeparts selskaper, selv om mange, som for eksempel iPod HI-Fi er laget av Apple. Noen tilbehør gjorde at iPoden kunne få ekstra funksjoner som andre musikkspillere hadde, slik som lyd-opptakere, FM-radio tunere, Kablede fjernkontroller og audio/visuelle kabler for TV-tilkoblinger. Annet tilbehør tilbyr unike funksjoner som Nike + iPod kamera kontakt. Andre kjente tilbehør inkluderer eksterne høytalere, trådløse fjernkontrollere, beskyttelsesvesker, skjermfilmer, og trådløse øretelefoner.

Vi i Lux-Case har det meste av disse unike tilbehørene til din iPod. Tre inn i vår verden av tilbehør og ta en god kikk. For vi har Norges størst utvalg og vi ønsker at alle skal finne akkurat det de er på jakt etter! Om vi ikke har det du ønsker, så bare ta kontakt og fortell oss hva du leter etter, så skal vi bestille dette inn for deg. Vi har alltid fri frakt og Prisgaranti på alle våre produkter.