Lenovo IdeaTab A10-70

Lenovo IdeaTab A10-70
Lenovo IdeaTab A10-70 er en tablett med god lyd! Lenovo har gjort mye for å forbedre lydkvaliteten på denne tabletten, noe som er spesielt merkbart med tanke på at høyttalerne er plassert foran og ikke på baksiden. De fleste andre tabletter har høyttalerne plassert på kanten eller på baksiden. Med en 10,1 tommers skjerm og en oppløsning på 1280 x 800 og 149 piksler per tommer, så er tabletten egnet for å se på filmer eller lignende. Den veier kun bare 550 gram og leveres med Jellybean, men kan oppgraderes til Kitkat om du skulle ønske det. Tabletten har et utmerket kamera på 5 megapiksler og en front kamera på 2 megapiksler. Støtter microSD-kort på opptil 32 GB, og har innebygd FM-radio og Wifi. Tilgjengelig i svart. Uansett hvor forsiktig du er, så kan ulykker skje når som helst, spesialet når tabletten er alltid på farten. Vi anbefaler derfor å kjøpe en eller annen form for beskyttelse for din Lenovo IdeaTab A10-70 som et deksel, en etui eller en hylse/veske. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer deksler og etuier i mange farger og med mange ulike motiver. Leter du etter en annen smart måte å lagre nettbrettet, så har vi også et stort utvalg av hylstre, vesker og poser. Hvis du trenger andre tilbehør til din Lenovo IdeaTab A10-70 som kabler, ladere eller SD-kortet så har vi det også! Det er ofte hodetelefonene som følger med en ny tablett som ikke har passform eller høy lyd kvalitet. Vi har også et stort utvalg av øret hodetelefoner og høyttalere i mange farger, slik at du kan være sikker på å dra full nytte av nettbrettet.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Deksel for Lenovo IdeaTab A10-70
Det er viktig å beskytte nettbrettet mot skade. På Lux-case.no så har vi et stort utvalg av deksler, etuier, vesker og poser for din Lenovo IdeaTab A10-70. Spørsmålet er nok nærmere hvordan du foretrekker å beskytte nettbrettet? Mange velger et deksel som også fungerer som en holder for tabletten, mens andre foretrekker å bruke en hylse for å beskytte sine tablet når man er på farten. Vi har deksler i alle nyanser, mange farger, mønstre og materialer som TPU, ekte lær, kunstig lær, hard plast og hybrid deksler. De har alle sine fordeler som du kan lese mer om lux-case.no

Høyttalere, hodetelefoner og microSD-kort for Lenovo IdeaTab A10-70.
Lenovo IdeaTab A10-70 er utformet for å gi fantastisk lyd og dette krever selvfølgelig riktig utstyr. De medfølgende hodetelefonene er vanligvis ikke av høyeste kvalitet og har elendig passform. Vi har mange forskjellige hodetelefoner å velge mellom på Lux-case.no - både «i øret» og «på øret». Er det ikke høyt nok? Så vi har en overflod av høyttalere til nettbrett, slik at andre kan dra nytte av tabletten fokus på lydkvalitet. Dette krever selvfølgelig en Micro SD-kort for å kunne dra full nytte av nettbrettet også pluss at du kan ha flere sanger på din sang-liste eller flere filmer kanskje. Overfør all av din musikksamling til tabletten enkelt og raskt. De har vi selvfølgelig også lager. Bare velg størrelse og hastighet via noen få tastetrykk.
Kabler, ladere og holdere for Lenovo IdeaTab A10-70
En tablett har man med seg som regel alltid når man skal ut av døren. Hvis du trenger en ekstra lader eller kabel til nettbrettet så har vi et stort utvalg på lux-case.no. Er du ute etter en holder for å kunne bruke hjemme eller kanskje på sykkelen / motorsykkelen eller bilen så har vi det også! Bestill i dag!