Lenovo K5

Lenovo K5
Lenovo K5 Vibe ble lansert i April 2016 og er en relativt kraftig billigtelefon. Den kommer utstyrt med ikke mindre enn to quad-core prosessorer, én 1.5GHz og én 1.2GHz Cortex-A53 CPU, med Qualcomm MSM8929 Snapdragon 415 chipset, og en Adreno 405 GPU. Skjermen er 5’’ stor med en oppløsning på 720 x 1280 piksler med en pikseltetthet på 294ppi og støtte for multitouch. Den har 2GB RAM med et internminne på 16GB som kan oppgraderes til 32GB med et microSD kort. Kamera bak på enheten er på 13MP med autofocus og LED blits, mens kamera foran er på 5MP. Nettbrettet har en batterikapasitet på 2750 mAh.

For å sikre enheten din på best mulig måte er det anbefalt at du skaffer et deksel eller etui som er tilpasset din telefon. Heldigvis for deg har vi her på Lux-case Norges største utvalg av tilbehør til mobiltelefoner og nettbrett, så det skal være lett å finne det du trenger for å sikre investeringen din. Her kan du finne deksler og etuier av høy kvalitet som sikrer telefonen din mot støt og riper. Du får også satt ditt eget preg på telefonen ved å velge det motivet eller den fargen som passer deg og din stil best. Våre produkter er alle av høy kvalitet og laget av materialer som syntetisk lær og TPU som vil gi optimal beskyttelse til telefonen din, takket være de slitesterke og holdbare kvalitetene som disse materialene har.

Om du mot all formodning ikke skulle finne det du leter etter, så oppfordrer vi våre kunder til å sende oss en e-post, så skal vi forsøke å fylle opp lagrene våre så raskt som mulig.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler, etuier og vesker

Her på lux-case.no har vi massevis av deksler, etuier og vesker for din Lenovo K5 som du kan bruke for å beskytte telefonen din. Det er utrolig viktig å få sikret telefonen sin, for det er veldig lett for dem å ramle i gulvet, som du sikkert allerede har bitt deg merke i. Det er nettopp derfor vi har et så stort utvalg av beskyttende produkter for telefoner og nettbrett. Du kan senke skuldrene og trenger ikke bekymre deg så mye om telefonen din om du har et deksel, etui eller veske fra lux-case. De fleste dekslene våre er laget av materialer som plastikk og silikon, men det mest utbredte materialet er det utrolig elastiske og slitesterke TPU materiale, som gir utmerket sjokkabsorbsjon til telefonen din. Det samme kan sies om PU lær som du finner i de fleste av våre etuier. Det gir en tøff stil og god sikkerhet til telefonen din.

Ladere, kabler og strømbanker

For å sikre at du alltid har nok strøm på din Lenovo K5 kan du ta en titt på vårt store utvalg av strømbanker, kabler og ladere. Du trenger ikke gå tom for strøm igjen på telefonen din om du er utstyrt med noe av vårt utvalg. Alle våre produkter er av høy kvalitet og kan lade opp til flere enheter samtidig. De kommer også med smartbrikker som lar dem identifisere tilkoblede enheter og gi optimal lading deretter. De har også en rekke sikkerhetsmekanismer som hindrer overlading, overspenning, overoppheting og mye mye mere. Kablene vi har for telefonen din er også av god kvalitet og støtter høyhastighets dataoverføring og korte ladetider.

Holdere for bil, sykkel og hjemme.

Hvis du ønsker en lettere måte å bruke din Lenovo K5 på enten det er hjemme eller når du er ute med sykkelen eller bilen, så har vi det du trenger her. Vi har massevis av bilholdere av god kvalitet som du kan feste nesten hvor som helst rundt førersetet, enten det er i dashbordet, i frontruten, i en luftventil eller hengende fra bakspeilet. Det er ingenting i veien for at du kan bruke telefonen din fritt i bilen. Det samme gjelder sykkelholdere og sykkel bager. Fest den i sykkelstyret eller midtrammen, så kan du alltid ha et øye på skjermen om du bruker den som GPS. Vi har også en del holdere og ladestasjoner som du kan bruke hjemme eller på kontoret.