Lenovo Miix 310

Lenovo Miix 310
Lenovo Miix 310 er en ny og billig såkalt hybrid tablet som kan fungere som både nettbrett og laptop. Med en 1.44GHz Intel Atom X5 Z8350 prosessor er det godt med kraft til de fleste oppgaver. Enheten har 2GB RAM og 64GB internminne som kan utvides med et microSD kort. Skjermen er på 10.1’’ og støtter en oppløsning på 1200x800 piksler. Enheten har 3 USB 2.0 porter og Bluetooth 4.0.

For å sikre nettbrettet ditt på en forsvarlig måte er det lurt å kjøpe et deksel eller et etui til din enhet. Heldigvis for deg har vi Nordens største utvalg av deksler og etuier her på lux-case.no! Her kan du finne massevis av tilbehør til din enhet som ikke bare vil gi den optimal beskyttelse. Alle våre produkter er laget av materialer i høy kvalitet og vil gi utmerket støtdempende beskyttelse til enheten din samtidig som du får satt et nytt og personlig preg på den, så den skiller seg ut.

Om du mot all formodning ikke skulle finne det du leter etter i vår nettbutikk så send oss gjerne en e-post, så skal vi fylle opp lagrene våre så fort som mulig.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler, etuier og vesker

For å få best mulig sikkerhet til din Lenovo Miix 310 så kan vi anbefale deg å ta en titt på våre etuier, deksler og vesker for ditt nettbrett. Her på Lux-case.no har vi Nordens største utvalg av mobiltilbehør og det reflekteres i vårt utvalg av beskyttende produkter for din enhet. Du kan velge mellom mange forskjellige materialer som TPU, et utrolig elastisk og slitesterkt materiale som gir utmerket sjokkabsorbsjon til telefonen din. Vi har masse etuier laget av syntetisk lær som også er veldig holdbart og slitesterkt og vil gi beskyttelse mot riper og støt fra alle kanter. Vårt utvalg stopper ikke der, for vi har enda flere vesker som du kan velge og vrake mellom for å finne det som passer deg best. Alle våre vesker er av høy kvalitet, kommer i mange forskjellige designs og vil gi utmerket sikkerhet til din enhet, samtidig som det gir deg en enkel måte å frakte den rundt på.

Ladere, kabler og strømbanker

Om du trenger en ekstra lader eller kabel for kontoret, hjemmet eller hytten så kan du finne det du trenger her på Lux-case. Alle våre produkter er av høy kvalitet og de fleste laderne våre støtter Quick Charge og har innebygde smartbrikker som lar dem automatisk identifisere tilkoblede enheter og gi optimal lading. Ledningene våre kommer også i mange forskjellige varianter, som de tykke vevde ledningene som er utrolig slitesterke og holdbare, og de tynne, flate ledningene våre som ikke floker seg om du putter dem i lommen eller i vesken. Når det kommer til strømbanker har vi et stort og rikt utvalg av høykvalitetsprodukter som lar deg lade telefonen din raskt og enkelt på farten.

For bilen

Om du kunne tenke deg å ta i bruk din Lenovo Miix 310 i bilen så trenger du noen gjenstander fra Lu-case! Her har vi nemlig holdere, handsfree enheter og ladere som du kan benytte deg av mens du kjører. En handsfree enhet er selvfølgelig påbudt om du ønsker å ha telefonsamtaler mens du kjører, og det finner du i kategorien for hodetelefoner. Vi har masse ladere også for nettbrett, og i likhet med de vanlige laderne har de smartbrikker og støtter Quick Charge. Vår største lader for bilen kan til og med lade opptil 6 enheter på samme tid, som vil gjøre lange ferieturer mye mer behagelig for hele familien. Våre holdere for bilen er av høy kvalitet og kan festes på mange forskjellige måter rundt om i bilen.