Lenovo Miix 700

Lenovo Miix 700
\Lenovo MIIX 700 er en såkalt hybrid tablet som kan benyttes som en vanlig laptop også. Den har en 1.1GHZ Intel Core m5-6Y54 prosessor med et Intel Graphics 515 grafikkort. Internminnet til enheten er på en 128GB SSD disk med RAM på 4GB, som kan oppgraderes til 8GB om ønskelig. Operativsystemet på enheten er Windows 10. Skjermen er 12’’ stor og støtter en oppløsning på 2160 x 1440 piksler. Nettbrettet har to USB porter og støtte for MicroSD kort. Tilkoblingsmulighetene til enheten er via Wi-Fi og Bluetooth 4.1, amt USB 3.0 portene.

Når du har kjøpt et nettbrett som Lenovo Miix 700 er det lurt å sikre enheten din på best mulig måte. Heldigvis har Lux-case Norges største utvalg av tilbehør til mobiltelefoner og nettbrett, og vi er sikre på at du vil kunne finne det du leter etter for ditt nettbrett på nettbutikken vår. Vi har deksler og etuier av høy kvalitet som vil bidra mye til å sikre enheten din mot riper og støt fra alle sider. Alle våre produkter er av høy kvalitet, og vi er stolte av å kunne tilby fornøydhetsgaranti til våre kunder. Om det er noe som mangler fra vår nettbutikk kan du sende oss en e-post, så skal vi sørge for å fylle opp lagrene våre så raskt som mulig.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler, etuier og vesker

Her på Lux-case.no kan du finne massevis av flotte vesker, etuier og deksler for din Lenovo Miix 700. Disse produktene er designet for å gi enheten din optimal beskyttelse mot riper og støt, så vel som å gi dem et unikt og tøft utseende. Alle våre produkter er av høy kvalitet og laget av gode, slitesterke materialer som TPU og PU lær. Disse materialene er godt egnet for å gi den beste beskyttelsen for din telefon. Du kan velge mellom mange forskjellige produkter under alle kategoriene våre, så det skal ikke være noen sak å finne det som passer deg best. Bla igjennom vår nettbutikk og se på de flotte produktene våre!

For deg som er aktiv

For deg som liker å trene og være aktiv har vi en rekke flotte armbånd som lar deg feste telefonen din trygt fast på armen noe som lar deg enkelt og greit benytte deg av de forskjellige fitness appene som fins, så vel som å la deg lytte på dine favorittlåter mens du trener. Vi har mange forskjellige armbånd, og mange av de er helt vanntette, så du slipper å tenke på regn og vannsprut mens du løper. Vi har selvfølgelig en rekke holdere som du kan feste på sykkelstyret, eller midtrammen så du kan bruke telefonen din som GPS enhet og musikkspiller mens du sykler også. Mens vi snakker om GPS enheter så kan vi nevne alle våre bilholdere som lar deg fritt feste telefonen hvor som helst rundt førersetet og lar deg benytte deg av telefonen din som GPS mens du kjører.

Kabler, ledninger og strømbanker

Om du titter på nettbutikken vår så er det ikke mulig å unngå å se at vi har et utall forskjellige produkter av alle slag. Når man har Norges største utvalg av mobiltilbehør inkluderer det selvfølgelig ledninger, kabler og strømbanker også. Alle våre ledninger er av høy kvalitet, støtter hurtiglading og kommer i forskjellige former og fasonger som tykke vevde ledninger som er utrolig holdbare og slitesterke, så vel som flate nudelkabler som ikke floker seg mens de ligger i lommen. Våre strømbanker kommer også i mange forskjellige størrelser, slik at du kan finne den som passer ditt behov best. Enten det er for reise eller om du skal på Pokémon jakt så er det hendig å ha en strømbank med seg. Du får strømbanker hos Lux-case med kapasitet fra 4000 til 19200mAh.