Lenovo Tab 2 A10-70

Lenovo Tab 2 A10-70
Lenovo Tab 2 A10-70 veier kun 509 gram kommer med Wifi eller Wifi + 3G + 4G og gir deg en god mobilitet, hvor du alltid kan ta den på veien uten å miste kontakten med omverdenen eller de rundt deg. Med en kraftig 7000 mAh batteri du er samtidig sikret en tablett som kan gå lenge uten å bli ladet - opptil 15½ timer faktisk! Tabletten har en imponerende 8 megapiksel kamera og en 5 megapiksel kamera foran. I utgangspunktet har tabletten en 16 GB intern lagringsplass, men kan utvides til 64 GB med microSD-kort. Med et IPS LCD 10,1-tommers skjerm med en oppløsning på 1200 x 1920 og 218 piksler per tomme, er du garantert en god seeropplevelse som samtidig støtter den også multi-touch (opptil 10 fingre). Med mer enn en innebygd høyttaler du vil samtidig også ha en flott lyd ut av nettbrettet. Finnes i fargene Pearl Hvit og Midnight blå. Siden en tablett er nesten alltid på farten, er det ikke usannsynlig at det kan bli utsatt for støt, slag eller riper. Det er derfor en god idé å kjøpe en eller annen form for beskyttelse som et deksel, en veske eller en etui. På Lux-case.no har vi et stort utvalg i mange farger og modeller. Du vet aldri når en ulykke inntreffer, og det er bedre å være i forkant med å ha et deksel satt på allerede. Velg mellom deksler og etuier i TPU, ekte lær, kunstig lær, hard plast eller en hybrid. Vi har også et stort utvalg av skjermbeskyttelse film pålagt på skjermen og de beskytter den mot riper, merker eller smuss som ellers hadde fått din tablett til å se gammel og slitt ut. Hvis du trenger tilbehør til Lenovo Tab 2 A10-70 som kabler, høyttalere, hodetelefoner, SD-kort eller noe helt annet, så kan du enkelt finne disse varene på våre hjemmeside, lux-case.no!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Deksler, lommebok etuier, vesker og masse annet for din Lenovo Tab 2 A10-70
Når du har fått en tablett i hendene, innser du hvor viktig det er å beskytte den mot riper og merker. Spesielt hvis du har mistet en ny tablett eller lignende. Tabletter er en god mellomløsning mellom smarttelefoner og bærbare datamaskiner / lap top`er, men de er samtidig også mer skjør. Husk å ha beskyttet nettbrettet, enten med en deksel av hard plast, skinn, TPU eller en hybrid-deksler. På Lux-case.no så har vi et stort utvalg av deksler for nettbrettet - i mange farger og med mange ulike motiver. Er du ikke redd for å pakke nettbrettet inn virkelig godt, så har vi også et stort utvalg av vesker og poser i stedet, som sikrer nettbrettet på farten, men endrer ikke nettbrettets funksjonalitet.

Husk tilbehør til Lenovo Tab 2 A10-70 når du er på veien!
Med en så god kamera og muligheten til å være på veien i lang tid, er det selvsagt viktig å ha kjøpt et microSD-kort, slik at du er sikker på at det er nok plass for både reise bilder, filmer og musikk. Vi har MicroSD-kort i mange forskjellige størrelser og med flere hastigheter, så det bør ikke være vanskelig å finne akkurat det du leter etter. Husk også å få kjøpt en ekstra ledning eller strøm bank også - det er ingenting verre enn å stå uten strøm og uten kontakt med omverdenen når du reiser. En bilholder anbefales også hvis du er på farten ofte. På Lux-case har vi mange typer bil holdere for enhver person - både sugekoppholdere og holdere som kan monteres direkte til bilens ventilasjonsanlegg og mye mer. Bestill i dag!