Lenovo Tab 2 A7-10

Lenovo Tab 2 A7-10
Lenovo Tab 2 A7-10 ble lansert tidlig i 2015, og var for mange et opplagt valg - en billig tablett med gode spesifikasjoner! Tabletten kommer med Android OS v 4.4 (KitKat) og er kompatibel opptil 5,0 (Lollipop), 1 GB RAM, 16/08 GB lagringsplass og har et 3450 mAh batteri som sørger for opptil 8 timer med underholdning. Med et IPS LCD 7 tommers skjerm og en oppløsning på 600x1025 og 170 piksler per tomme får du en god skjerm for prisen som støtter multi-touch opptil 5 fingre. Tabletten veier bare 269 gram og med en ripesikkert skjerm så er det lett å ta den med deg på farten uten å måtte bekymre seg for å få riper eller merker i den. Tabletten kjører de nyeste spillene med letthet, støtter mkv video og OTG. Fås i svart. Når tabletten er alltid på farten eller du alltid tar den med deg hvor enn du skulle befinne deg, så er det stor sannsynlighet for en ulykke kan skjer på enkelte tidspunkt. Uansett hvor forsiktig man er, så skjer det alltid et uhell. Det er derfor en god idé å kjøpe et beskyttende deksel, etui eller skjermbeskytter eller beskytte nettbrettet på hvilken som helst måte, slik at du ikke plutselig står overfor en paperweight i stedet for et fungerende tablett. På Lux-case.no så har vi stort utvalg av deksler, etuier og alt annet for din Lenovo Tab 2 A7-10, så det er noe for enhvers smak. Vi har mange forskjellige farger og design og materialer. Vi har deksler og etuier i lær, ekte skinn, TPU, hard plast og hybrid. Om du ikke har lyst å beskytte din tablett med deksler eller etuier så har vi noen enklere som et utvalg av skjermbeskyttelse film som beskytter nettbrettets skjerm mot riper, skraper, merker og smuss. Er du ute etter tilbehør til din Lenovo Tab 2 A7-10 så har vi det - enten det gjelder ladere, USB-kabler, holdere, stands, poser eller hylser.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Deksler, lommebok etuier, vesker og masse annet for din Lenovo Tab 2 A10-70
Når du har fått en tablett i hendene, innser du hvor viktig det er å beskytte den mot riper og merker. Spesielt hvis du har mistet en ny tablett eller lignende. Tabletter er en god mellomløsning mellom smarttelefoner og bærbare datamaskiner / lap top`er, men de er samtidig også mer skjør. Husk å ha beskyttet nettbrettet, enten med en deksel av hard plast, skinn, TPU eller en hybrid-deksler. På Lux-case.no så har vi et stort utvalg av deksler for nettbrettet - i mange farger og med mange ulike motiver. Er du ikke redd for å pakke nettbrettet inn virkelig godt, så har vi også et stort utvalg av vesker og poser i stedet, som sikrer nettbrettet på farten, men endrer ikke nettbrettets funksjonalitet.

Husk tilbehør til Lenovo Tab 2 A10-70 når du er på veien!
Med en så god kamera og muligheten til å være på veien i lang tid, er det selvsagt viktig å ha kjøpt et microSD-kort, slik at du er sikker på at det er nok plass for både reise bilder, filmer og musikk. Vi har MicroSD-kort i mange forskjellige størrelser og med flere hastigheter, så det bør ikke være vanskelig å finne akkurat det du leter etter. Husk også å få kjøpt en ekstra ledning eller strøm bank også - det er ingenting verre enn å stå uten strøm og uten kontakt med omverdenen når du reiser. En bilholder anbefales også hvis du er på farten ofte. På Lux-case har vi mange typer bil holdere for enhver person - både sugekoppholdere og holdere som kan monteres direkte til bilens ventilasjonsanlegg og mye mer. Bestill i dag!