Lenovo Tab 2 A7-30

Lenovo Tab 2 A7-30
Lenovo Tab 2 A7-30 med en 7-tommers IPS LCD-skjerm med en oppløsning på 600x1024 med 170 piksler per tomme multi-touch-funksjon (5 fingre). Med en 3450 mAh kraftig batteri og god musikk avspillingskvalitet. Her har du en tablett som du trygt kan ta på med deg på veien uten å bli lei. Den har også et 2 megapiksel kamera, innebygd FM-radio, 3G og støtter OTG. Den har 1GB ram og derfor kjører Android 4.4.2 Kitkat uten problemer. Tabletten veier bare 269 gram og støtter MicroSD-kort opp til 32 GB, slik at du kan utvide eksisterende lagring fra 16 GB til så mye som 48 GB. Kommer i fargene: Pearl Hvit, Ebony Svart, Aqua Blå og Cotton Candy. Men tanke på at tabletten er sannsynligvis, eller nesten alltid på farten, så er det stor sannsynlighet for at det kan være ulykker som kan skje, uansett hvor forsiktig du er. Det kan derfor være lurt å ligge i forkant og kjøpe et deksel eller etui for din Lenovo Tab 2 A7-30 og derfor være på den sikre siden 24/7. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer deksler for nettbrettet og i mange forskjellige farger og materialer. Velg blant annet mellom TPU, hard plast, skinn, hybrid-deksler eller ekte skinn. Mange etuier har også inne-bygget stands / stativer eller tri-fold funksjon og derfor beskytte ikke bare nettbrettet, men også gir deg muligheten til å bruke nettbrettet på annen måte for å kunne se på filmer, videoer eller bilder. Vi anbefaler at du også kjøper en gjennomsiktig skjermbeskyttelse film som tar godt vare på skjermen og sørger for at den ikke blir ripete eller for mange ufine merker i sag. Uansett hva du er ute etter, tilbehør eller deksler til din Lenovo Tab 2 A7-30 så har vi det på Lux-case.no. Høyttalere, kabler, høyttalere, hodetelefoner, SD-kort - you name it. Vi har alt.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Leter du etter et beskyttelses etui for din Lenovo Tab 2 A7-30?
Unngå riper og kjøpe et deksel som sikrer at smarttelefonen er beskyttet. Vi har et stort utvalg på Lux-case - faktisk den største i Norden, slik at du kan være sikker på at du kan finne et deksel som er bare for deg. Vi har mange deksler i forskjellige design og farger. Materialene spenner fra ekte skinn til hybrid dekker, TPU, hard plast og skinn. Det er opp til deg! Er du ikke fan av å pakke telefonen inn, du kan velge å investere i skjermbeskyttelse. Vi har mange typer - både i form, men også universell å bli trimmet. Bare se for en smart måte å oppbevare telefonen, på farten f.eks, har vi flere håndvesker og vesker som også sikrer den mot skade.
Høyttalere og hodetelefoner til din Lenovo Tab 2 A7-30
Med en slik god musikk avspillingskvalitet, ville det være en skam å gå med kompromissløs lydkvalitet. På Lux-case.no så har vi mange ideer om hvordan du kan nyte musikk beste. Enten det gjelder høyttalere eller hodetelefoner, så vi har det! Mange av øretelefonene som følger med nyere smartelefoner og nettbrett er ikke av høyeste kvalitet og har en dårlig passform. Du kan finne både på øret og i øret hodetelefoner her. Høyttalere har vi også et stort utvalg av mange størrelser og farger! Husk at vi har gratis frakt rett hjem til din dør.
Kabler eller holdere for din Lenovo Tab 2 A7-30?
På Lux-case har vi et stort utvalg av forskjellige kabler som er kompatible med telefonen din. Kjøp en lader for bilen eller på kontoret og være sikker på at du alltid kan komme i kontakt andre. Hvis du trenger å ringe håndfritt, så vi har også et stort utvalg av forskjellige holdere for bil og sykkel - delvis med låser, sugekopper og monteringsbraketter for ventilasjonsanlegget i bilen. Valget er stort når du handler hos oss!