Lenovo Tab 2 A8-50

Lenovo Tab 2 A8-50
Denne versjonen av Lenovo Tab 2 kommer med en quad-core prosessor på 1.3GHz. Den har 1GB RAM og 16GB internminne som kan utvides med et microSD kort. Skjermen er 8’’ stor, har en oppløsning på 800 x 1280 piksler (184 ppi pikseltetthet) og drives av en Mali-T760 MP2 grafikkchip. Den har to kamera på henholdsvis 5MP bak og 2MP foran. Operativsystemet er Android 5.0. Dette er en elegant og billig tablet med et godt batteri som varer lengere enn de fleste andre tablets i klassen.

Selv om dette er en budsjett-tablet så anbefaler vi at du gjør ditt beste for å bevare den lengst mulig. Man vet aldri når man kan komme til å skade den, enten det er riper på skjermen eller harde støt som følge av at du eller andre mister den i bakken. Heldigvis har vi her på lux-case.no spesialisert oss i å beskytte enheter som denne. Vi har et godt utvalg av etuier, vesker og skjermbeskyttere til din Lenovo Tab 2 som ikke bare vil beskytte den, men også gi deg muligheten til å sette ditt personlige preg på telefonen så vel som å gi den en høyere nytteverdi. Alle våre deksler og etuier er av høyeste kvalitet og er laget av syntetisk lær som gir utmerket støtdempende kvalitet. Veskene vi har på lager er mange og varierte. Du kan velge en enkel myk tøypose for å frakte den rundt eller elegante luksusbagger av ekte lær, for den eksklusive følelsen.

Vi har selvfølgelig en rekke andre tilleggsutstyr til din tablet, som vil komme godt med om du vil bruke den andre steder enn i hjemmet. Sjekk ut våre bilholdere og minihøyttalere for eksempel. Alle våre produkter er av høy kvalitet, og vi byr på gratis frakt!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Etuier og vesker for Lenovo Tab 2 A10-30

Om du ikke har gjort det enda så bør du skaffe deg et beskyttende etui til din Lenovo Tab 2. Det er viktig for oss her på Lux-case at dine tableter og enheter er trygge. Derfor har vi et vidt utvalg av beskyttende deksler og etui til nesten alle kjente telefoner, tableter og andre enheter, deriblant din. Våre beskyttende etuier er alle av høy kvalitet, og laget av materialer som TPU og Syntetisk lær, som gir maksimal støtdempende effekt. Noen av våre etuier er lagd av ekte lær, som gir din enhet et veldig eksklusivt preg, og du vil alltid vite hvilken som er din. Om ikke dette skulle være nok har vi også skjermbeskyttere til din enhet. En tynn film som du legger over skjermen. Dette er virker bra mot fingermerker, men er også effektivt til å beskytte mot hakk og riper i skjermen. Klikk deg inn og se!

Musikk og lyd

For å virkelig kunne spille musikk for deg selv og dine venner trenger du noen av våre designerprodukter. Vi har et flott utvalg av mobile høyttalere og headsett / ørepropper for å gjøre din musikkopplevelse unik og gledelig opplevelse. Våre høyttalere er alle av høy kvalitet, og selv de minste som passer i lommen vil gi klar og god lyd. Av headset så har vi alt fra små ørepropper, til store headset som gjør at du virkelig kan fordype deg i musikken din.

Kabler, ledninger og div. ekstrautstyr

Vi i Lux-case er interessert i at du skal ha maks nytelse av dine enheter, så vi har fylt lagrene med kabler og ledninger, slik at vi alltid kan sende reservedeler til deg, om du skulle ha behov for det. Det er ingenting verre enn å finne ut at du har glemt av laderen når du har kommet frem på hytten. Derfor anbefaler vi alle som handler hos oss å kjøpe en reserve lader, og reserveledninger til å ha på hytta og andre steder. Om ikke det faller i smak, så har vi også en hel rekke med forskjellige ekstrautstyr, som bilholdere, stativer, berøringspenner og batteribanker