Lenovo Yoga Book

Lenovo Yoga Book
Lenovo Yoga Book

Lenovo Yoga Book er den nyeste 2-i-1 hybriden mellom tablet og laptop fra Lenovo. Denne enheten har et digitalt tastatur med lydeffekter og haptisk feedback. Enheten kjører på en Intel Atom x5 på 1.44 GHz, har 4GB RAM og 64GB internminne. Skjermen er 10.1’’ stor og har en oppløsning på 1920 x 1200 piksler. Den har en batterikapasitet på 8300mAh.

Denne stilige hybrid tableten er en ypperlig enhet som passer fint for deg som trenger en lettvektig sak med høy kraft. Om du liker å tegne, ta notater eller bruke en stylus penn er dette virkelig en fiffig sak, da den har høy sensitivitet på det kombinerte tastatur/tegnebrettet. Her på Lux-case har vi alt du trenger for å ta godt vare på din Lenovo Yoga Book. Velg mellom mange flotte etuier og vesker som vil gi utmerket beskyttelse mot støt og riper til din enhet.

Vi har en rekke med annet nyttig tilbehør for din enhet også. Om du skulle komme til å miste din stylus penn som fulgte med enheten, eller misliker hvordan den er designet, så har vi massevis av penner du kan velge og vrake mellom her på Lux-case. Vi har ekstra kabler og ladere for deg som ikke ønsker å dra alt med deg til enhver tid.

Alle våre produkter på Lux-case kommer med gratis frakt, så løp og kjøp!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Beskyttende produkter

Om du har investert massevis av penger i en Lenovo Yoga Book er det lurt å bruke litt ekstra på å sikre at den varer en god stund. Her på Lux-case har vi spesialisert oss i beskyttende produkter for smartelefoner og nettbrett, og selvfølgelig også din Yoga Book. Her kan du finne etuier laget av syntetisk og ekte lær som vil gi enheten din et utsøkt utseende og en eksklusiv følelse samtidig som du får gitt den optimal beskyttelse mot støt, slag, riper og hakk. Vi har også en rekke flotte vesker som du kan bruke for å frakte enheten din rundt samtidig som du får et stilig nytt tilbehør til å komplimentere stilen din.

For deg som elsker musikk

Om du elsker musikk like mye som vi gjør her på Lux-case kan vi friste deg med et enormt utvalg av hodetelefoner, ørepropper og bærbare høyttalere som du kan bruke med din Lenovo Yoga Book. Vi har hundrevis av headset av høy kvalitet som vil la deg nyte musikken din i fred, og de fleste er utstyrt med mikrofon og kontrollfunksjoner som lar deg styre musikken uten å røre din tablet. Våre bærbare høyttalere vil la deg spre din musikkglede til dine venner og familie og mange av dem er små nok at de får plass i lommen, så uansett hvor du går, kan du ha med deg en høyttaler hvis situasjonen ber om litt lystige toner.

Diverse tilbehør

Lenovo Yoga Book har et utmerket kombinert tastatur/tegnebrett, og det medfølger en touch penn med enheten. Om den ikke skulle falle i smak, eller om den skulle forsvinne så har vi massevis av stylus penner (og hansker) som vil være utmerkede erstatninger til den stylus pennen som fulgte med. På toppen av det hele tilbyr vi gratis frakt ved alle kjøp gjort på Lux-case, så det er ingen grunn til å nøle. Løp og kjøp!