Lenovo Yoga Tab 3 10

Lenovo Yoga Tab 3 10
Denne tableten som kommer med en quad-core 1.3GHz Qualcomm Snapdragon prosessor har 1GB RAM og 16GB internminne, som kan oppgraderes med et microSD kort. Skjermen er 10.1’’ stor med en oppløsning på 1280 x 800 piksler. Batteriet på denne tableten er høyst imponerende med 8400 mAh og kan stå i standby modus opp til 125 dager, eller 18 timer med konstant bruk. Den kjører Android OS v5.1.

For å bevare din Lenovo Yoga Tab 3 på best mulig måte anbefaler vi på lux-case.no at du kjøper ett av våre flotte etuier til din tablet. De er alle av høykvalitets syntetisk lær som gir utmerket beskyttelse til din tablet, samtidig som det gir den et personlig preg. Det er også lurt å skaffe en skjermbeskytter. En 0.3mm tykk film av behandlet glass som du legger oppå skjermen din. Dette vil beskytte tableten din mot riper så vel som fingeravtrykk og annet skitt. Disse produktene vil garantert utvide levetiden til din tablet.

Vi har massevis av andre flotte produkter som vil øke nytteverdien til din tablet. Bla igjennom alle kategoriene så vil du finne en masse flotte gjenstander som strømbanker, bilholdere, ladere og ekstra kabler. Vi har også en rekke flotte mini-høyttalere som du kan få plass i lommen og som du kan ta med deg hvor enn du skulle ønske. Alle våre produkter er av høy kvalitet, og vi har en fornøydhetsgaranti. Er du ikke 100% fornøyd kan du returnere produktet innen 30 dager. Vi tilbyr også gratis frakt på alle våre produkter!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Her på Lux-case har vi en vid mengde med spennende produkter som du kan benytte til å både pynte, beskytte og øke nytteverdien av din Lenovo Yoga Tab 3 10’’. Først og fremst anbefaler vi at du tar deg tid til å bla igjennom vårt store utvalg av deksler og etuier for din enhet. Våre etuier er nemlig av den høyeste kvalitet, og vi har fornøydhetsgaranti på alle deksler og etuier. Du kan velge mellom en rekke design og motiver som du kan bruke på å sette ditt preg på tableten. De kan være laget av alt fra silikon til plastikk og t.o.m ekte lær, som gir flott støtdempende beskyttelse til din Yoga Tab. For ytterligere beskyttelse kan du også kjøpe en av våre mange stilige vesker av høy kvalitet. Velg mellom mange forskjellige farger og fasonger.

Vi har også en rekke andre produkter som du kan bruke for å øke nytteverdien av din tablet. Vi har et godt utvalg av vanntette poser, samt belteposer og batteriposer, slik at du kan ha med din tablet over alt. Du kan også montere den på sykkelen eller i bilen om du kjøper en av våre sykkel eller bilholdere for Yoga Tab 3 10’’. Da kan du bruke tableten som GPS når du er ute å sykler. Skal du ha den i bilen er det også en god idé å kjøpe en lader som du setter i sigarettenneren, eller eventuelt en av våre mange strømbanker.

For deg som elsker musikk har vi mye spennende på lager. Vårt utvalg av mini-høyttalere er ganske imponerende. Vi har høyttalere i alle prisklasser, i alle farger og fasonger og alle er av høy kvalitet. De fleste er små nok til ha i lommen, men du kan også få kjøpt spesialdesignede bærevesker for de fleste av våre høyttalere. Koble til med bluetooth så du slipper å styre med ledninger, og kan ha det komfortabelt i sofaen mens du sender musikken direkte til høyttalerne. Vi har også et godt utvalg med ørepropper og hodetelefoner av høy kvalitet. Vi tenker på deg som liker klar lyd, så vi har kun produkter av høy kvalitet. Velg mellom mange forskjellige merker og finn den som passer deg! For de kalde årstidene har vi til og med strikkeluer med innebygde ørepropper. Velg blant tøffe nordiske motiver, eller med katteører og hold dine egne ører varme mens du hører på musikk i vinter!