Lenovo Yoga Tab 3 8.0

Lenovo Yoga Tab 3 8 som ble sluppet i Oktober 2015 er en av Lenovo’s tablets som har innebygd kickstand og et roterende kamera. Enheten kjører på en umodifisert Android OS v5.1 og har en Qualcomm MSM8909 Snapdragon 210 1.1GHZ Cortex-A7 quad-core prosessor. Den har 16GB internminne og 1GB RAM. Skjermen er 8’’ stor og støtter en oppløsning på 800 x 1280 piksler med en pikseltetthet på 189ppi. Den har ett roterbart kamera på 8 megapiksler og batteriet er på 6200mAh. Nettbrettet veier 467.2 g.

Her på Lux-case.no har vi Norge største utvalg av tilbehør for mobiltelefoner og nettbrett, og det inkluderer din Lenovo Yoga Tab 3! Her kan du finne alt av deksler og etuier som du trenger for å få beskyttet enheten på best mulig måte. Våre deksler kommer i materialer som plastikk, silikon og TPU, som er et utrolig slitesterkt og elastisk materiale som gir utmerket støtdempende beskyttelse til telefonen din. Våre etuier kan gi telefonen din ekstra nyttefunksjoner, som kickstand og kortholdere. Etuiene er for det meste laget av syntetisk lær som gir altomfattende beskyttelse mot støt og riper fra alle kanter.

Vi har massevis av ekstra tilbehør som du kan bruke med din Lenovo Yoga Tab 3, som for eksempel en hel haug med hodetelefoner av høy kvalitet som vil produsere krystallklar naturlig stereolyd, så vel som mini-høyttalere som du kan ta med deg hvor enn du går. Vi har stylus penner og sykkelholdere, bilholdere og billadere. Alt du trenger for å kunne holde deg aktiv og likevel kunne utnytte deg av ditt nettbrett fullt ut. Kjøp det du trenger av ekstra tilbehør for Lenovo Yoga Tab 3 her på Lux-case!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler, etuier og vesker

For å beskytte nettbrettet din mot støt og riper er det viktig at du går til anskaffelse av et deksel eller et etui til din enhet. Her på Lux-case kan du finne Nordens største utvalg av beskyttende produkter for alle smartelefoner og nettbrett, og alt du finner her er av absolutt høyeste kvalitet. Våre etuier for din Yoga Tab 3 er for det meste laget av syntetisk lær, gjerne med et indre skall av TPU, som er et utrolig elastisk og slitesterkt polymermateriale som gir utmerket støtdempende beskyttelse til din enhet. Om du ikke ønsker å kle nettbrettet ditt inn i et stort etui så kan du kjøpe en av våre høykvalitets vesker for tablets. De er alle stilige og moteriktige, så du kan frakte enheten din trygt fra A til Å, og samtidig ha et kult nytt tilbehør som passer din stil.

For bilen

Om du kunne tenke deg å bruke din Lenovo Yoga Tab 3 i bilen, enten som GPS eller musikkspiller, så har vi det du trenger her på Lux-case. For å kunne utnytte nettbrettet ditt optimalt trenger du et sett med biltilbehør, som bilholdere, billadere og sist, men ikke minst, et handsfree headset. Våre bilholdere er alle av høy kvalitet og kan festes på mange forskjellige steder rundt om i bilen, som dashbordet, luftventilen, frontruten osv. Billaderne våre kan lade opptil så mange som 6 enheter på en gang, og er utstyrt med smartbrikker som lar dem automatisk gjenkjenne tilkoblede enheter og gi optima lading deretter. De har også en rekke sikkerhetsfunksjoner som hindrer overspenning, overoppheting, kortslutning osv.

For deg som elsker musikk

Her hos Lux-case lytter vi på musikk hver dag, og vi vet hvor viktig det er med gode headset og høyttalere. Derfor har vi samlet massevis av høykvalitets headset her som produserer krystallklar, naturlig stereolyd og sender de rett på ørene dine. Hodetelefonene og øreproppene våre er alle av ergonomisk design så du kan høre på musikk i flere timer uten å bli sliten på ørene. Mange av våre headset er også utstyrt med kontrollfunksjoner og innebygd mikrofon, så du kan bruke de som handsfree enhet når du sykler eller kjører bil. Vi har også masse mini-høyttalere som passer i lommen din og som du kan ta med deg hvor enn du går og fortrylle vennene dine med lystige toner som du streamer fra din tablet.