Lenovo Yoga Tab 3 Pro

Lenovo Yoga Tab 3 Pro
Yoga Tab 3 Pro er en av de nyeste Lenovo enhetene som har kommet på markedet. Er du lei av å lete etter stikkontakten for å lade den fordi den er tom for strøm? Ikke bry deg for mye med det, denne tabletten har en innebygd 10 200 mAh batteri som gir en imponerende levetide på opp til 18 timer ved normal bruk og opp til 49 dager standby-tid uten bruk! I tillegg så har tabletten en ekstremt rask ladetid og den kan skryte på seg av å ha en imponerende skjermoppløsning på 2460 x 1600 med 299 piksler per tomme på en 10,1 tommers skjerm. Lenovo Tab 3 Pro kommer med en 32 eller 64 GB intern lagringsplass med mulighet for å bruke et MicroSD-kort med lagringsplass opp til 128GB. Tabletten driver Android 5.1 (Lollipop) og med 2gb ram kjører alle apps flytende og lett. I tillegg til de mange innebygde funksjoner som G-sensor, vibrasjon, lyssensor, E-kompass, Bluetooth 4.0, GPS. Yoga Tab 3 Pro tablett har en annen funksjon også som er at du kan se, bruke eller henge den opp fire-veis funksjon; stående, i hånd, hengende og liggende. Det er en innebygd innovative prosjekter i tabletten som kan roteres og gir en oppløsning på opp til 70 ". Med en vekt på bare 665 gram og et kamera i 5 megapiksler (foran) og 13 megapiksler (bak), er Yoga Tab 3 Pro tablet et klart valg!

Her hos oss på lux-case.no så har vi alt fra deksler, etuier og tilbehør. Vi har et kjempe utvalg av alle mulige farger, motiver, mønstre og teksturer. Det fins deksler og etuier i mange forskjellige materialer som – TPU, lær, ekte skinn og hybrid deksler bare for å nevne noen.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler og Etuier

Her på Lux-case har vi en vid mengde med spennende produkter som du kan benytte til å både pynte, beskytte og øke nytteverdien av din Lenovo Yoga Tab 3 Pro Først og fremst anbefaler vi at du tar deg tid til å bla igjennom vårt store utvalg av deksler og etuier for din enhet. Våre etuier er nemlig av den høyeste kvalitet, og vi har fornøydhetsgaranti på alle deksler og etuier. Du kan velge mellom en rekke design og motiver som du kan bruke på å sette ditt preg på tableten. De kan være laget av alt fra silikon til plastikk og t.o.m ekte lær, som gir flott støtdempende beskyttelse til din Yoga Tab. For ytterligere beskyttelse kan du også kjøpe en av våre mange stilige vesker av høy kvalitet. Velg mellom mange forskjellige farger og fasonger.

Vesker og holdere

Vi har også en rekke andre produkter som du kan bruke for å øke nytteverdien av din tablet. Vi har et godt utvalg av vanntette poser, samt belteposer og batteriposer, slik at du kan ha med din tablet over alt. Du kan også montere den på sykkelen eller i bilen om du kjøper en av våre sykkel eller bilholdere for Yoga Tab 3 Pro Da kan du bruke tableten som GPS når du er ute å sykler. Skal du ha den i bilen er det også en god idé å kjøpe en lader som du setter i sigarettenneren, eller eventuelt en av våre mange strømbanker.

For musikk elskerne

For deg som elsker musikk har vi mye spennende på lager. Vårt utvalg av mini-høyttalere er ganske imponerende. Vi har høyttalere i alle prisklasser, i alle farger og fasonger og alle er av høy kvalitet. De fleste er små nok til ha i lommen, men du kan også få kjøpt spesialdesignede bærevesker for de fleste av våre høyttalere. Koble til med bluetooth så du slipper å styre med ledninger, og kan ha det komfortabelt i sofaen mens du sender musikken direkte til høyttalerne. Vi har også et godt utvalg med ørepropper og hodetelefoner av høy kvalitet. Vi tenker på deg som liker klar lyd, så vi har kun produkter av høy kvalitet. Velg mellom mange forskjellige merker og finn den som passer deg! For de kalde årstidene har vi til og med strikkeluer med innebygde ørepropper. Velg blant tøffe nordiske motiver, eller med katteører og hold dine egne ører varme mens du hører på musikk i vinter!