Lenovo

Lenovo
Her på siden finner du et bredt utvalg i tilbehør, deksler og etuier til Lenovo-modeller. Du finner både kvalitetsdeksler og etuier til Lenovo IdeaTab S600, Lenovo Yoga Tablet 8 og massevis av andre flotte Lenovo-modeller. Du finner alt du kan trenge av touch-penner, etuier, biltilbehør, ladere og alt hva du ellers kan drømme om til diverse Lenovo-modeller. Vi har også alt du kan trenge for å beskytte ditt Lenovo-nettbrett eller smartphone
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Lenovo

Lenovo

 

Lenovo er virkelig godt etablert i markedet takket være deres store suksess av salget av bærbare pc'er. Med tanke på at konkurrentene har klørne sine i store deler av markedet har Lenovo fortsatt gjort det veldig bra i å ta seg inn å hente kunder. Nå vil de også inn på smarttelefon markedet og dette er gjort med en gigantisk investering på 1 milliard dollar. Lux-case.no har derfor forberedt oss på en stor etterspørsel av tilbehør til disse telefonene og har kjøpt inn et meget stort lager av ustyr og tilbehør til Lenovo. Vårt mål er å være den største ledende nettshoppen innenfor tilbehør til Lenovo. Vi har allerede oppbygget oss et flott utvalg, slik at du kan finne de varene du ønsker. Vi har selvsagt også masse gadgets til Leno, slik at du kan få masse show ut av din telefon.

 

Lenovo deksel

 

Våre deksler til Lenovo bærer preg av meget fin kvalitet. Selv om vi er hurtige med leveringene, så ligger det mye kvalitet bak våre produkter slik at du ikke trenger å bekymre deg for dekslet istedenfor telefonen. Vi er meget nøye med å velge ut det kundene våre ønsker, derfor har vi skaffet silikon deksler og harde deksler til Lenovo modellene. Vil du ha et deksel som gir ekstra beskyttelse bør du tenke på å kjøpe et deksel med dobbelt materiale. Her er dekslet fremstilt med et hardt ytre, typisk er dette materialet enten plast eller aluminium, og et bløtt innerdeksel, som er laget av silikon eller lignende materialer. Dermed er telefonen din ekstra beskyttet mot skrammer, slag og støt. Dette er en stor fordel hvis du har en fysisk krevende jobb hvor den slags kan skje daglig.

 

Lenovo etui

 

Et etui til din Lenovo telefon er bra hvis du ønsker en form for beskyttelse som dekker alle sidene av telefonen, inkludert skjermen. Et etui kan typisk klappes sammen som derfor beskytter skjermen når telefonen ikke er i bruk. Vi har feks et meget ekslusivt lær etui til alle der ute som ønsker beskyttelse av telefonen i høyeste kvalitet. Disse etuiene vil vare lenge samt at den vil gi den et mer dyrt utsende enn et vanlig deksel typisk vil gjøre. Vi har også etuier til Lenovo som er fremstilt av i andre materialer. Felles for alle er dog at det er laget for å beskytte din telefon på best mulig måte, og at vi har det tilbehøret som trengs for å kunne gjøre akkurat dette.

 

Lenovo tilbehør

 

Vårt tilbehør til Lenovo har like høy kvalitet som våre etuier og deksler. Vi har både hodetelefoner til Lenovo, som uten tvil gir bedre lyd enn de standard ørepluggene som vanligvis følger med telefonene. Vi disse ikke er nok og du vil ha høyere lyd kan du selvsagt velge våre mini-høytalere som kan fylle hele rommet med favorittmusikken din.