Levering og retur - Lux-Case.no

 

Frakt:

Levering er utført av den Svenske og Danske post tjenesten. Toll og mva kan forekomme på ordrer over 350 NOK

Leverings tid varierer avhengig av hvor du bor i Norge. Normal leveringstid er fra 7-10 arbeidsdager.

Utveksling:

Hvis du ønsker å utveksle produkt(er) for noe annet tilgjengelig på Lux-Case.no, følg fremgangsmåten for tilbakelevering under, men inkluderer en merknad som sier hvilke produkt(er) du ønsker i stedet sammen med din kontaktinformasjon.

Returnering:

Legg ved en kopi av fakturaen og angi at forsendelsen er en retur.

Returnering kan gjøres innen 30 dager av produkter kjøpt på lux-case.no. Du må returnere elementene til følgende adresse (på egen regning):

WePack
C.J. Hambros Plass 2c
0164 Oslo

Alle elementer må returneres, ubrukt i sin opprinnelige, uåpnet emballasje. Vi foreslår at du kommer tilbake etter verdipost for beskyttelse. Du bør sende elementene ansvarlig pakket - sammen med en kopi av kvitteringen og vær snill og skriv på den at du vil bruke din rett til returnering og at du gjerne vil ha pengene tilbake. Sendte elementer uten frimerker vil ikke bli akseptert. For å godta den returnerte varen må den være ubrukt og i en forseglet tilstand - ubrutt. Hvis du bruker din rett til å angre kjøpet ditt får du pengene dine (ekskl. fraktkostnadene) tilbake så snart vi har muligheten til å undersøke det.Kreditt vil bli utstedt til kredittkortet som ble brukt for kjøp. Lux-Case International vil ikke refundere fraktkostnader. 

Levering og retur - Lux-Case.no