LG G Flex

LG G Flex

Hva? En smarttelefon som kan bøyes? Ja, det er akkurat det LG G Flex har som sitt salgspoeng, og det er ikke rart i det hele tatt. Noe slikt har vi kun sett på science fiction filmer tidligere, og nå har vi muligheten til å faktisk ha en i lommen. Samsung har også en bøyelig skjerm på en av sine telefoner, men alt tilsier at det er LG som vil gå av med seier her. Uansett, hvis du har kjøpt denne herligheten vil du absolutt beskytte den til det fulle, og derfor har Lux-Case.no nå også en stor mengde tilbehør til LG G Flex. Hvis det ikke var godt nok kan vi fortelle deg at nå får du gratis frakt på ALT du kjøper, om du så tømmer hele nettbutikken!

 

posten

Gratis levering

✔ Daglige leveranser med Posten

✔ Alt på lager

tilfredhet

100% tilfredshet

✔ 30 dagers returrett

✔ Betal med faktura

 

support

Enestående kundeservice

✔ Ring eller email oss alle hverdager

Det er ikke mange årene siden vi så mobiler som kunne bøyes, dette så vi for det meste i science fiction filmer. Nå trenger vi ikke lengre å dra på butikken å kjøpe filmer for å se telefoner som disse, nå kan vi enkelt bare plukke opp en LG G Flex. Denne smarttelefonen blir sett på av mange som starten på en revolusjon, og det er overhodet ikke merkelig i det hele tatt. Så siden dette er en spesiell telefon, som du kan skryte av å ha eid for resten av livet, er det ikke temmelig dumt å la den være ubeskyttet? Slapp av, det er ikke vanskelig å få tak i kjempegodt tilbehør til LG G Flex, det eneste du trenger å gjøre er å finne det perfekte utstyret som du er ute etter her på Lux-Case.no. Vi har tilbehør som deksler, etuier, vesker, poser, skjermbeskyttere, armbånd, stativer og holdere, hodetelefoner, øreplugger, mini-høyttalere, biltilbehør, bilholdere, billadere, ladere, kabler, sykkelholdere og masse masse mer. Er det rart vi er ledende i Norden når det gjelder tilbehør til LG G Flex og alle andre smarttelefoner og nettbrett på markedet?

 

Det vi flytter mest av er uten tvil deksler og etuier til LG G Flex, samt andre toppmodeller som iPhone 4S, iPhone 5, Samsung Galaxy S4 og HTC One. Disse er populære fordi de beskytter telefonen din slik ingenting annet har kommet i nærheten av å gjøre tidligere. Det er heller ikke en dum ting at disse gjør telefonen din til et mye bedre, og stilfullt objekt. Dine venner og familie vil alle bli grønn av misunnelse når de får øye på dekslet ditt til LG G Flex. Når alle spør hvor du har plukket opp dette fantastiske produktet må du ikke nøle med å fortelle dem om Lux-Case.no – Helt klart den beste siden for mobilt tilbehør i Norden, og kanskje i hele verden?

 

Er du enda ikke overbevist om at Lux-Case.no er den beste siden for deg? Vell, etter du har kjøpt deksler, etuier, hodetelefoner eller kanskje en lader til LG G Flex kan du glede deg over at prisen på tilbehøret du bestiller er det eneste du trenger å betale. Er det ikke en betryggende tanke at Lux-Case.no betaler alle dine fraktkostnader? Det får vi hele tiden skryt over, men vi ønsker hele tiden å forbedre oss, så hvis du har noen som helst problemer eller ideer setter vi veldig stor pris på om vi høre høre om disse.