LG G Pad 8.3

LG G Pad 8.3
Dette er et fint 8,3 tommers nettbrett fra sørkoreanske LG. Og et fint nettbrett må også taes vare på på en fin måte. Med et etui eller pose gjør du nettopp det, i tillegg til at den får en ḋny hårsveisṠ. Her får du alt av tilbehør til din LG G Pad 8.3 portofritt tilsendt, og ingen minimums kjøpeplikt eller noe slikt lureri!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

LG G Pad 8.3 er et flott nettbrett av sørkoreanske LG. Det ble utgitt november 2013. Dette er oppfølgeren til LG sitt første nettbrett LG Optimus Pad. Størrelsen på skjermen kan man lese seg ut fra modellnavnet. Om du ikke tippet det, så er den på 8,3, noe som er noe mindre enn forgjengeren på 8.9 tommer. Skjermen er en Full HD IPS, noe som gir et klarere og skarpere bilde. Prosessoren er en Qualcomm firekjerners Snapdragon 1.7 GHz som sørger for nok kraft til din LG G Pad 8.3 til å kunne kjøre flere apper samtidig eller hvilke spille du måtte ønske. Med Q Pair, kan du samkjøre nettbrettet ditt med smarttelefonen din slik at du får beskjed når du får et anrop eller melding på smarttelefonen din, pluss mange andre samarbeidsfunksjoner. Med tre fingre kan du multitaske mellom tre forskjellige apper. Som Qremote kan du bruke din LG G Pad 8.3 som fjernkontroll for f.eks. stue-TV'en din. Nettbrettet kan opptil åtte brukere, slike at hver person logger inn med sin egen konto og får tilgang til sine egne filer og logger. Dette er bare noen av alle de artige og nyttige funksjonene dette Android 4.2.2-drevne nettbrettet er.


Det er mange grunner til å både gå til anskaffelse av en, og til å bytte den ut med tilbehør. Lux-Case.no hjelper deg med det sistnevnte, nemlig tilbehør – i massevis! Sørg for å personaliser og perfeksjoner din LG G Pad 8.3 og få mest mulig og best mulig glede, nytte og utbytte av den! Bestill idag og få portoen gratis!