LG G Pro Lite

LG G Pro Lite

Selv om LG G Pro Lite er en budsjettmodell, betyr ikke det at den ikke kan bygges ut. På disse sidene vil du finne mange mange måter å bytte ut din LG G Pro Lite til en skikkelig elite-telefon. Her finner du mye rått utstyr, og mye nyttig tilbehør til din LG G Pro Lite. Gjør din LG G Pro Lite til en enda bedre, kulere og tøffere telefon med tilleggsutstyr fra Lux-Case.no. Gratis levering!

 

posten

Gratis levering

✔ Daglige leveranser med Posten

✔ Alt på lager

tilfredhet

100% tilfredshet

✔ 30 dagers returrett

✔ Betal med faktura

 

support

Enestående kundeservice

✔ Ring eller email oss alle hverdager

G Pro Lite er en budsjettmodell som utgitt november 2013 av Sørkoreanske LG. Den er utstyrt med 1 GB RAM og 8 GB lagring som kan utvides til 32 GB med et microSD-kort. Skjermen er en 5.5 tommer IPS LCD-skjerm med en oppløsning på 540*960. Kameraet er på 8 megapixler og har et enkelt LED-blitz. Telefonen kan også filme i full HD 1080p på 30 FPS. Telefonen har også et front-kamera, men med en del lavere kvalitet, dvs. 1.3MP og 70P. Dette er en telefon som fått god omtale og vel verdt pengene.

 

Her på Lux-Case.no sine nettsider finner du uante muligheter til å piffe opp din LG G Pro Lite. Først og fremst vil du vel ha et nytt deksel og/eller et etui og/eller en veske? Eller hvorfor ikke alt sammen, vi forstår godt at det frister etter en titt i vårt kule sortiment. Det som er sikkert er at ønskelisten iallefall ikke blir kortere etter å ha bladd gjennom alt det kule tilbehøret for LG G Pro Lite her på Lux-Case.no sine sider. Her finner du nemlig både deksler, etuier, armbånd, vesker/poser, biltilbehør, stativ, holdere, ladere, headsets, høyttalere, kabler, osv, osv, osv. Og alt er GRATIS frakt på!