LG G Watch R W110

LG G Watch R W110

Denne smartklokken som ble lansert i 2015 fra LG kommer med en kraftig 1.2GHz quad-core Cortex-A7 prosessor. Den har 512MB RAM og 4GB internminne. GPU’en er en Adreno 305 og operativsystemet er Android Wear OS. Skjermen er en 1.3’’ P-OLED skjerm med en oppløsning på 320 x 320 piksler (245 ppi pikseltetthet). Den kommer utstyrt med en hel rekke sensorer som akselerometer, gyroskop, pulsmåler, barometer og mere til. Den har et tidløst, stilig design og sitter godt på håndleddet.

For å beskytte din smartklokke anbefaler vi på lux-case at du bestiller en skjermbeskytter fra vår nettbutikk. Den er lett å sette på og vil gjøre klokken din tryggere. Det hender seg jo at man dulter håndleddet borti noe, og da kan det være greit å ha en beskyttende film over skjermen på klokken din. Den vil også bevare skjermen mot fingeravtrykk og holde den ren og fin. Skjermbeskytteren kan du jo alltids bytte ut.

Hos lux-case har vi alt som er tilgjengelig av ekstrautstyr til din smartklokke og du får alltid gratis frakt av oss.

2 artikler

per side

2 artikler

per side

Om du eier en LG G Watch R W110 så tenker du nok at den sitter litt utsatt til der ute på håndleddet. Det er en ganske sofistikert datamaskin tross alt, og håndleddet ditt er i nesten konstant bevegelse. Det er fort gjort å komme borti en hard kant eller skrape borti en ujevn overflate. Det ville være en tragedie om din smartklokke skal komme til skade kun fordi du ikke beskyttet den godt nok. Heldigvis har vi akkurat det du trenger her på Lux-case.no, og det er vi glade for. Vi er nemlig dedikerte til å beskytte dine enheter, som er alt fra tablet til telefon til klokke og mye mer. For din LG G Watch R W110 har vi en fantastisk solid og godt produsert skjermbeskytter! Denne 0.3 mm tynne filmen er laget av kjemisk behandlet glass, og er supergjennomsiktig og vil ikke hindre deg å bruke klokkens touchskjerm.

Vi på Lux-case.no er opptatte av at kunden skal være fornøyd, så om det er noen produkter du føler mangler fra denne listen må du gjerne ta kontakt og fortelle oss om det, så vi kan tilføye det til våre lager. Husk at vi har en 100% Fornøydhetsgaranti og vi betaler for frakten på alle våre produkter.