LG G5

LG G5
LG G5 ble sluppet på markedet i Februar 2016 og har to prosessorer. Den har en Dual-core 2.15GHz Kryo og en dual-core 1.6GHz Kryo. Den har hele 4GB med RAM og 32GB internminne som kan utvides opp til 200GB med et microSD kort. Chipsettet er Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820 med Adreno 530 som GPU. Skjermen er en 5.3’’ IPS LCD skjerm med en oppløsning på 1440 x 2560 piksler og har hele 554ppi pikseltetthet. Den er selvfølgelig utstyrt med to kamera på henholdsvis 16MP bak og 8MP foran, for skarpe og klare bilder. Batteriet er et Li-Ion batteri på 2800mAh og selve telefonen veier 156 gram.

Det er viktig når man kjøper en ny telefon at man gjør sitt for å bevare den lengst mulig. Selv Gorilla glass kan knuses, og derfor har vi på Lux-case.no lageret vårt fullt av etuier, deksler, vesker og skjermbeskyttere som vil hjelpe med å bevare telefonen din. Vi har et god utvalg av etuier som ikke bare beskytter telefonen din, men kan holde kort og kontanter. Du kan velge mellom mange tøffe motiver og farger som er med på å sette preg på telefonen din.

Vi har mengder med tilbehør til telefonen din som du kan bruke med telefonen din. Alt fra ekstra ledninger til høyttalere og fjernstyrte biler! Trenger du en strømbank for lengere reiser har vi gode tilbud som du kan dra nytte av, eller om du vil bruke telefonen som GPS i bil eller på sykkel så er det mange gode løsninger her på lux-case.no
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler og etuier for LG G5

Leter du etter en måte å beskytte din LG G5 på, har du kommet til rett plass. Her på Lux-case har vi spesialisert oss på å bevare dine enheter. For å kunne utnytte deg av din smartphone lengst mulig anbefaler vi at du kjøper et av våre etui eller deksler. Det vil gi den økt støt- og skrammebeskyttelse, så vel som gi den et personlig preg, og kanskje en ekstra nyttefunksjon som kortholder. Vi har et bredt utvalg fra flere produsenter som lager etuier i særdeles slitesterke materialer, som syntetisk lær. De etuiene vi har av syntetisk lær vil gi din enhet eksepsjonell beskyttelse, samtidig som den vil se stilig ut. Vi har spennende designs fra over hele verden fra Asia til Amerika. Som om ikke det var nok så har vi også et stort utvalg av vesker for din LG G5 slik at du kan føle deg ekstra trygg på at din enhet ikke blir ødelagt eller forsvinner.

Høyttalere for LG G5

Liker du musikk? Hvis ja, så har vi en rekke fantastiske produkter å vise deg. Vårt utvalg av mobile høyttalere er muligens best i hele norden, og vi har veldig rimelige priser. Hos oss kan du finne høyttalere som passer i innerlommen så vel som større høyttalere med virkelig god kvalitet på lyden. Uansett hva det er du ser etter, så er det å finnes på nettbutikken. Mange av produktene har et genialt design som maksimerer effektiviteten til høyttalerne, og samtidig gjør de nærmest til et estetisk kunstverk.

Kabler og div. ekstrautstyr til LG G5

Om du har mistet eller fått ødelagt lader eller en usb kabel, så er det ingen grunn til panikk. Her på Lux-case har vi en kabel til enhver anledning. Det er ingen sak å bytte ut en ødelagt lader når man har lett tilgang på flere. Vern deg mot fremtiden og kjøp reserveladere og kabler hos oss i dag. Vi garanterer deg at du ikke kommer til å angre, for et kjøp hos Lux-case er en investering i fremtiden