LG G6

LG G6

LG G6 er den nyeste flaggskipstelefonen fra LG og ble annonsert i Februar 2017 med slipp i April. Telefonen vil være utstyrt med den nyeste prosessoren fra Snapdragon, nemlig en Snapdragon Qualcomm 821 quad-core prosessor på henholdsvis 2x 2.35 og 2x 2.16Ghz. Telefonne vil komme i to modeller, én med 32GB internminne og én med 64GB. Begge modellene kommer med 4GB RAM, som er blitt standard for top-end telefoner. Skjermen er 5.7’’ stor og har en makeløs oppløsning på 1440 x 2880 piksler med en pikseltetthet på 564 ppi, som er rimelig klart og skarpt på en nesten 6’’ stor telefon. Batterikapasiteten er 3300mAh og telefonen veier 163 gram.

Med en så kraftig og dyr telefon som dette er det ekstra viktig at du tar de nødvendige stegene for å beskytte telefonen best mulig. Her på Lux-case kan du finne alt du trenger av deksler, etuier, skjermbeskyttere og vesker som du trenger for å gi telefonen den mest optimale beskyttelsen mot støt, riper, hakk og slag. Dekslene våre kommer i høykvalitets materialer som hardt polykarbonat, myk silikon og TPU, som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med utmerkede støtdempende egenskaper. Etuiene våre hovedsakelig laget av syntetisk- og ekte lær som ikke bare gir god beskyttelse, men vil også gi telefonen din et eksklusivt preg og et elegant utseende. Mange av etuiene våre gir telefonen din ekstra nyttefunksjoner som lommer for kort og kontanter og stand funksjon.

Vi har massevis av forskjellig tilbehør til din telefon her på Lux-case! Det er bare å ta et dypdykk i nettsiden vår så vil du garantert finne noe som faller i smak. Velg mellom utallige hodetelefoner, høyttalere, bil- og sykkelholdere, strømbanker, armbånd og mye, mye mere. For den lekne typen så kan vi friste deg med spillkontrollere, Virtual Reality headset, ja til og med fjernstyrte biler og droner. Vi har alt du kunne tenke deg for din telefon her på Lux-case, så løp og kjøp!

Om du ikke har skaffet deg et beskyttende deksel for din LG G6 enda, så har du kommet til rett sted! Her på Lux-case har vi et enormt utvalg av beskyttende deksler for nettop din smarttelefon! Velg og vrak mellom massevis av høykvalitets deksler laget av materialer som polykarbonat, myk silikon og TPU som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med utmerkede støtdempende egenskaper. Velg mellom et stort mangfold av fargerike og spennende motiver og sett ditt eget preg på telefonen din. Kjøper du deksel for LG G6 fra Lux-case i dag så får du et produkt som vil vare deg lenge og vel.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler og etuier for LG G6

Om du har skaffet deg en LG G6 så er det lurt å gå til innkjøp av beskyttende tilbehør så snart som mulig. Alle våre deksler er av høy kvalitet og laget av materialer som hardt polykarbonat, myk silikon og TPU, som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med utmerkede støtdempende egenskaper. Dekslene våre har perfekt passform for din telefon og kommer med mange forskjellige fargerike motiver. Etuiene våre er laget av syntetisk- og ekte lær og har ofte ekstra nyttefunksjoner som lommer for kort og kontanter og stand funksjon.

Kjøper du et deksel eller etui fra Lux-case kan du være sikker på at du får et produkt av høy kvalitet som vil bevare telefonen din lenge og vel.

Høyttalere for LG G6

Her på Lux-case har vi et stort utvalg av bærbare høyttalere for LG G6! Om du elsker musikk og ønsker å spille den høyt for deg selv eller andre så har du et stor mulighet til å finne nettop det du trenger. Vi har massevis av mini-høyttalere av høy kvalitet og som du kan ta med deg hvor som heslt. Koble telefonen din opp via Bluetooth og skift sang og endre volum enkelt fra lommen. Mange av høyttalerne våre kommer med mikrofon og kontrollfunksjoenr slik at du kan prate i telefonen uten å ha telefonen i hendene. Høyttalerne våre er av høy kvalitet og vil produsere klare, naturlige toner hvor enn du er.

Om du elsker musikk og ønsker å spille den for deg selv og andre så er dette definitivt det rette produktet for deg!

Biltilbehør for LG G6

Om du ønsker å bruke telefonen din i bilen, enten som GPS eller musikkspiller i bilen så er det lurt å gå til innkjøp av en rekke med forskjellig biltilbehør for din telefon. Her på Lux-case har vi alt du noen sinne vil komme til å trenge for å bruke telefonen din på en optimal måte mens du kjører. Våre bilholdere lar deg feste telefonen din rundt om i bilen som i frontruten, dashbordet, i rattet eller hengende fra en luftventil eller speilet. Alle våre holdere er av høy kvalitet og kan vri, vendes og roteres på slik at du kan få den beste synsvinkelen. Vi har også en rekke med forskjellige billadere som vil la deg bruke telefonen som GPS, musikkspiller og liknende uten å måtte tenke på batterikapasiteten.

Vi har selvfølgelig også massevis av handsfree enheter og headset som lar deg prate i telefonen uten å bryte loven. Kjøp biltilbehør fra Lux-case i dag!

LG G6 deksler - Lux-Case.no

Lux-Case LG G6 deksler og tilbehør https://lux-case.no/lg-g6.html