LG K10

LG K10
LG K10, lansert Jan. 2016 Med sin 16GB lagringsplass, Android OS v5.1.1 (mulighet for oppgradering til Marshmallow v6.0) og 5.3 tommer`s skjerm så er dette en smartphone som gir eieren en god brukervennlig opplevelse. Denne LG modellen har en størrelse på 146 x 74.8 x 8.8mm og veier kun 142g.

Skjermoppløsningen er på 720 x 1280 pixels (277 pixels per tomme) så kan du få en god visningsskjerm som gir dine videoer eller filmer en god oppløsning og kvalitet. Internt så er det en 16GB – 1GB RAM lagringsplass på denne modellen men du kan enkelt gjøre det om til 32GB med et SDmicro kort som du kan finne hos oss. Funksjoner som: Geo-tagging, touch fokus, ansiktsgjenkjenning, panorama og video opptak på- 1080p @ 30fps og Sekundær 5 MP kameraet (f / 2,4) eller 8 MP, 1080p. Telefonen kommer i dissen originale fargene som: Hvit, Gull og Indigo men du kan enkelt forandre dette med våre deksler eller etuier som kommer i mange forskjellige motiver og mønstre. Om du skulle være på jakt etter andre produkter som strøm bank, kabler, armbånd, vesker, ladere eller bilholdere så kan du også finne det i våre kategorier. Vi har nok det største utvalget av varer til smartphone modeller og så fort det kommer ut en ny modell til LG så har lux-case.no dem innen få dager eller uker klart til å bli pakket og sendt rett hjem til din dør, helt gratis!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

LG K10

Det er så uheldig å miste en smartphone og deretter se det verste skreket og oppdager at skjermen har blitt sprukket. Kjøp derfor et beskyttelses film for din LG K10 før skaden er gjort! På Lux-case.no så har vi det største utvalget av deksler og etuier, og du kan derfor garantert deg selv å finne akkurat det du leter etter - uavhengig av farge, design eller materialer. Om du ikke liker å dekke til smartphonen din med etuier eller deksler så har vi også et stort utvalg av beskyttende film som kan enkelt monteres på skjermen på telefonen og beskytter den mot riper, smuss og marker som eller hadde fått di smartphone til å se gammel og slitt ut.

Høyttalere og hodetelefoner

Lyst til å fordype deg i musikken når du er på veien, ute på turer eller sitter på toget? Vi har et stort utvalg av hodetelefoner - både «i øret» og «på øret» modeller. Hvis du ønsker en annen måte på å kunne dele din musikksmak med resten av verden, da har vi et stort utvalg av mini-høyttalere og høyttalere fra mange produsenter i mange forskjellige farger og med mange funksjoner.

Kabler og SD-kort

Leter du etter en ekstra ladekabel for kontoret eller i bilen din? Perfekt, da er du på det rette stedet. Slik at du er sikker på å aldri gå tom for strøm? Vi har en rekke forskjellige typer - både ladere som støtter rask lading, ladere som kan lade flere enheter samtidig, og alle med ulike monteringsmuligheter. Vi har også mange varianter av SD-kort - det er bare om å finne akkurat det du trenger. Husk at vi alltid har gratis levering også! Bestill i dag!

Husk trafikksikkerheten!

Enten du bruker din LG K10 til å navigere i bilen eller lytter til musikk, så er det alltid en god idé å investere i en holder / stativ, slik at du holde øynene på veien mens du kjører! Vi har stands og holdere i alle nyanser - enten du ønsker å montere den på bilens ventilasjonssystem, CD-ROM-stasjonen eller på frontruten eller dashbordet.