LG K4

LG K4
LG K4 er en rimelig smarttelefon fra LG som ble lansert i Februar 2016 og har en Quad-core 1.1 GHz Cortex-A53 prosessor med chipsettet Mediatek MT6735M og en Adreno 304 GPU. Den har 1GB RAM og 8GB internminne. Skjermen er 4.5’’ stor og støtter en oppløsning på 480 x 854 piksler med en pikseltetthet på 218ppi. Kameraene er på 5 MP bak og 2 MP foran. Batterikapasiteten er på 1940 mAh og telefonen veier kun 120 gram.

Selv rimelige telefoner som LG K4 trenger beskyttelse. Kanskje mer så enn flaggskipmodellene, da de gjerne er mer solid bygd. Her på Lux-case.no har vi spesialisert oss på beskyttende deksler og etuier for alle smarttelefoner, inkludert din. Du kan finne en mange flotte og spennende design og motiver som ikke bare vil sørge for at livsspennet til telefonen din øker betraktelig men vil også gi den et kult og fresht utseende og gi den ytterligere nyttige funksjoner som kortholdere og en støttefunksjon så du kan la den stå oppreist når du ser film. Alle våre deksler og etuier er av ypperlig kvalitet og er laget av materialer som TPU og lær, som gir utmerket støtdempende beskyttelse til telefonen din. Det er dumt å vente for lenge med å sikre telefonen din, for man vet aldri når uhellet er ute. Sikre telefonen din i dag ved å handle hos Lux-case.no, så får du fri frakt med på kjøpet!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Beskyttelse

Din LG K4 er ikke ordentlig beskyttet før du har sikret den med et deksel, etui, skjermbeskytter eller en veske av lær. Dette er produkter som vi på Lux-case.no har spesialisert oss i, og vi er svært interessert i din telefons sikkerhet. Alle våre produkter er av høy kvalitet og laget av materialer som TPU, silikon og syntetisk lær som alle gir veldig god støtdempende beskyttelse for din smarttelefon. Etuiene kan også være med på å gi telefonen din et særegent preg, da du kan velge mellom mange forskjellige motiver, farger og designs. Du vil også øke nytteverdien til telefonen med egenskaper som kortholder, smartvindu og en støtte som lar deg stille telefonen oppreist så du kan se på videoer uten å måtte holde den i hendene. Veskene våre er også av utmerket kvalitet og fås i mange forskjellige materialer, som nylon, tøy og lær. Du kan nå frakte og bevare telefonen din på en stilig måte.

For bilen

Ønsker du å benytte deg av din LG K4 mens du kjører bil? Da er du pent nødt til å eie en handsfree enhet med Bluetooth funksjon, slik at du slipper å bryte loven. Vi har massevis av gode produkter å velge mellom, og vi har bilholdere som du kan plassere nesten hvor som helst i bilen. De er veldig solide og funksjonelle og flere av dem kan roteres 360 grader slik at du alltid har riktig synsvinkel og kan bruke telefonen din akkurat slik du ønsker. Vi anbefaler også at du tar en titt på våre mange billadere som du kan sette i sigarettenneren. Vi har et enormt utvalg av store og små ladere og du kan velge mellom ladere for 1 til 6 personer og ladere som sprer god lukt i bilen din. Klikk deg inn og se selv!

For den lekne

Om du liker å bruke telefonen din til underholdning først og fremst så har vi noen fine produkter til deg også! Du kan se under «Tilbehør» menyen og finne mange forskjellige mulige metoder å øke din nytelse av telefonen på. Vi har spillkontrollere som lar deg spille mobilspillene på en ny og mer komfortabel måte. Vi har ikke bare spillkontrollere, men tre forskjellige fjernstyrte biler med spionkamera! Dette er et perfekt leketøy for varme, late sommerdager. For de litt eldre har vi også en flyvende drone! Alle disse fjernstyrte enhetene kan du bruke med telefonen din. Kjøp leketøyene dine her på Lux-case.no og få gratis frakt!