LG K7

LG K7
LG K7 er ble lansert i Januar 2016. Denne billige telefonen kom i to modeller, nemlig LTE / 3G. De har en quad-core prosessor på 1.1GHz / 1.3GHz, avhengig av hvilken modell det er. 1GB / 1.5GB RAM og et internminne på 8GB/16GB med mulighet for å utvide det med et microSD kort på opp til 32GB. Touchskjermen er 5’’ stor med 196 ppi. Kamera foran er på 5 MP, mens det bak er på 8MP. Chipsettet er Mediatek MT6580M / Qualcomm MSM8909 Snapdragon 210, mens GPU’en er en Mali-400MP2 / Adreno 304, og telefonen kjører på Android OS v5.1 (lollipop)

Selv en billig telefon trenger litt kjærlighet og ekstra beskyttelse. Her på lux-case har vi en mengde med etuier, deksler, vesker og annet tilbehør til din enhet, og vi er stolte av å kunne by på fornøydhetsgaranti på alle våre produkter. Vi anbefaler at du først og fremst kjøper deg et beskyttende deksel eller etui til din LG K7, slik at den får litt ekstra støt og skrammebeskyttelse. På det viset kan du øke levetiden til din enhet betraktelig. Velg mellom mange tøffe og spennende motiver og fine farger fra vår nettbutikk.

Om du allerede har beskyttet telefonen din, eller bare ser etter noe annet kan vi glede deg med et bredt utvalg av alt du kunne tenke deg av tilbehør til telefonen din. Om du liker å sykle så kan vi by på en telefonholder som du fester på styret. Ha kart og navigasjon når du sykler i ukjente områder, eller bare ha den lett tilgjengelig så du kan ta telefonen om den ringer. Vi har nemlig også en hel del ørepropper og øretelefoner som har innebygd mikrofon, så du kan ha hendene fri til å styre med om du måtte ta en telefonsamtale. Vi har selvfølgelig holdere som du kan feste i bilen også, og skal du først ha den i bilen er det lurt å kjøpe en av våre mange billadere som kan komme med så mange som 3 USB-porter slik at du kan lage flere enheter på én gang.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler, etuier, kabler og masse annet til LG K7.

Er du ute etter tilbehør for din LG K7? Da har du kommet til det rette stedet! Ikke bare har vi det største utvalget av deksler og etuier i en rekke farger, design og materialer. Vi sender også din bestilling samme dag hvis du bestiller før 17:00, og det er alltid gratis frakt rett hjem til din dørstokk! Enten du er ute etter en bag, et cover, en veske eller en annen smart måte å beskytte telefonen, så kan du være sikker på at du finner det her. Vi har også et stort utvalg av beskyttende film for skjermen og beskytter den mot riper, smuss og merker.

På farten med din LG K7?

Vi har et stort utvalg av holdere for telefonen - i mange farger og med mange monteringsalternativer. Du kan finne blant annet finne holdere for bilen som kan monteres på ventilasjonsanlegget på frontruten, dashbord eller i CD-stasjonen. Det er alltid en god idé å bruke en holder mens du kjører, som det sikrer at du fortsetter å holde fokus på trafikk og ikke fomler med telefonen mens du kjører. Vi har også et stort utvalg av ladere for bilen, slik at du kan være sikker på at du aldri går tom for strøm.

Kabler av alle slag!

Enten du leter etter en ny USB-kabel, en adapter eller en ny lader - vi har alt! Å velge mellom blant annet en kabel for rask lading eller en kabel som gjør det mulig å lade to enheter samtidig. Vi garanterer at du kan finne det i våre Kabel kategori!