LG L50

LG L50

Deksler, etuier og tilbehør til LG L50. Vi er glade for å kunne tilby deg et stort utvalg av tilbehør til LG L50. Så om du trenger et deksel, case, skjermbeskytter eller annet tilbehør så du bør være i stand til å finne det du leter etter her. Alle våre produkter er skreddersydde for LG L50, slik at du kan være sikker på en god passform og materialer av høy kvalitet. Nyt rask, gratis frakt når du kjøper på Lux-Case.no i dag.

 

posten

Gratis levering

✔ Daglige leveranser med Posten

✔ Alt på lager

tilfredhet

100% tilfredshet

✔ 30 dagers returrett

✔ Betal med faktura

 

support

Enestående kundeservice

✔ Ring eller email oss alle hverdager

Deksler til LG L50.

Deksler til LG L50. Hvis du akkurat har kjøpt en ny smartphone så vil vi hos Lux-case anbefale at du finner den en venn som kan ta vare på smartphonen i tilfelle om du skulle være så uheldig å miste den i bakken eller gulvet i huset eller leiligheten din. Det er faktisk ikke så vanskelig å finne et LG L50 deksel. Vi hos Lux-case har over 50 forskjellige deksler som kommer i mange fine og robuste former og materialer. Metall, TPU, plastikk eller gummi er noen av de materialene som du kan velge imellom. Det fins over 25000 produkter i vårt lager og det er sannsynligvis et par av dem som du kommer til å like hvis du bruker et par minutter inne på vår hjemmeside og ser deg om. Når du handler fra Lux-Case kan du være sikker på at din personlige informasjon er beskyttet. Vi bruker de nyeste systemene for å sikre våre kunders privatliv.

 Etuier til LG L50.

Etuier til LG L50. Et etui passer godt på din Smartphone, det er faktiske den beste måten å passe på den. Med LG L50 etuier så fins det mange funksjoner som et deksel ikke har. Flipp kover som dekker til skjermen din (kommer også med Smart-view). Stand funksjon som gjør det slik at du kan sette ifra deg Smartphonen på bordet og se på videoer eller filmer uten å måtte holde den hele tiden. Så fins det et oppbevarings lomme på kovret foran som kan ta vare på ID kort, bang kort og penger. Etuier kommer i mange fine og lekre materialer og den fineste som vi syns er ekte lær etuiet. Den for din smartphone til å se fin og elegant ut og det kommer sikkert til å være neon av din venner som kommer til å misunne deg når du tar den frem. 

 Tilbehør til LG L50.

Tilbehør til LG L50. Her kan du finne over 90 forskjellige LG L50 tilbehør produkter til din smartphone. Den kan styre en radiostyrt stridsvogn med et kamera eller kanskje du er interessert i å ha en alkohol tester med deg på en fest for moroskyld. Vi har de produktene som kan få din smartphone til å bli litt mer moro å bruke. Ta en titt på våre hjemmesider og se hva du kan finne. Hvis du bestiller mer enn 4 produkter så får du 25 % rabatt på alle sammen. Ganske bra «deal» spør du oss. Gratis levering følger med på alle bestillinger.