LG V10

LG V10
LG V10 med 5,7 tommers IPS Quad HD-skjerm med en oppløsning på hele 2560 x 1440 og 513 piksler per tomme. Ha en dual-lags glass som beskytter mot direkte sjokk og en ramme i rustfritt stål med silikon støtfangere som minimerer risikoen for sprekkdannelse. Støtter NFC, Radio, GPS og har en av de beste kameraene på markedet med 16 megapiksler og manuell modus og så vel som et 5 megapiksel kamera foran. Multitasking monster som fullt ut utnytter sin 4 GB RAM og så vidt blir varm under bruk. Har en flyttbar 3000 mAh batteri og super ESS Sabre DAC / amp 32bit lyd som er milevis i forkant av konkurransen. Opptil 2 TB plass med microSD-kort (200 GB støttes pt.) Og spiller 4K UHD video uten problemer. Veier bare 192 gram og er tilgjengelig i disse farger: Space Svart, Luxe Hvit, Modern Beige, Ocean Blå & Opal Blå. Det er en god idé å kjøpe et deksel eller en etui for din smartphone. Det kan fort ødelegge dagen din samt budsjetten hvis smartphonen lander feil og skjermen knuses eller får en lang stygg ripe i seg. Hold deg derfor i forkant og kjøp et beskyttelsesdeksel, slik at du er sikker på at du kan bruke smartphonen uten å måtte bekymre deg hvis du skulle miste den. På Lux-case.no så har vi det største utvalget av deksler, vesker, etuier og poser, så det burde være noe for enhver smak. Mange forskjellige farger og designs å velge mellom i mange forskjellige materialer. Velg blant annet mellom hard plast, hybrid dekker, ekte skinn, lær eller TPU. Er du ute etter tilbehør for din LG V10 så har vi det også. Klikk her- SD-kort, kabler, touch penner, ladekabler, holdere, beskyttende film, høyttalere og hodetelefoner etc. Vi har det meste her hos Lux-case.no, så det eneste som gjenstår nå er at du vet hva du er på jakt etter.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Beskytt din LG V10 med et deksel og unngå utilsiktede skader som riper og støt!
Er du bekymret for å miste telefonen eller at den blir ripete? Kjøp et stilig deksel som beskytter smarttelefonen din! På Lux-case.no så har vi det største utvalget av deksler, så det burde være noe for enhver smak. Vi har alle typer deksler - TPU, ekte lær, kunstig lær, hard plast og hybrid deksler. Alle modellene har vi selvfølgelig i flere farger og med flere motiver, så det er noe for enhver smak. Et annet alternativ for å beskytte din LG V10 er ved å kjøpe skjermbeskyttelse utelukkende skjermen. Mange velger dette alternativet hvis de ikke liker deksler eller etuier og ønsker å bruke telefonen som vanlig, men også beskytte den. Uansett hvilket alternativ du velger, kan du være sikker på at du kan finne det her på Lux-case.no!
Kabler og holdere for LG V10.
Hvis du trenger en kabel til telefonen, eller du har mistet den opprinnelige? Vi har alt fra USB-kabler til ladings kabler til adaptere for din LG V10. Er du på utkikk etter en holder, har vi et stort utvalg for både bilen og sykkelens hjelm- valget er blant annet inkluderer sugekoppholdere, monteringsbrakett for bilens ventilasjonsanlegg og klikk-system. Husk at vi på Lux-case.no kommer med gratis frakt direkte til dørstokken, enkelt og praktisk.
MicroSD-kort og hodetelefoner for LG V10
Elsker du å høre på musikk eller se filmer på din LG V10, det krever selvfølgelig en ny MicroSD-kort, slik at du kan overføre musikk og filmsamlingen til telefonen. Vi har et stort utvalg og med forskjellige hastigheter. Hodetelefonene som følger med smartelefoner er dessverre ikke alltid like bra i sin passform eller av høyeste kvalitet. Derfor har vi på Lux-case.no et stort spekter av hodetelefoner for smarttelefonen - både «i øret» og på øret og i mange forskjellige farger og fra flere produsenter, slik at du kan være sikker på å finne noe som passer deg og dine behov.