LG Watch Urbane

LG Watch Urbane

LG’s smartklokke LG Watch Urbane er en kraftig liten datamaskin med et tidløst design. Denne klassiske klokken har nemlig en 1.2GHz Quad-Core prosessor som setter den på linje med flere smartelefoner i dag. Den har 512MB RAM og har en lagringsplass på 4GB. Skjermen er en 1.3’’ sirkulær P-OLED skjerm med en oppløsning på 320 x 320 piksler. Den er IP67 testet og har Bluetooth funksjonalitet. Batteriet er på 410mAh og hele klokken veier kun 66.5 gram.

Denne klokken er et mesterstykke som viser hvor langt vi har kommet med teknologisk innovasjon. Likevel så kan den være veldig sårbar for riper og støt, hvis du skulle komme til å dunke håndleddet ditt borti noe. Derfor anbefaler vi på lux-case.no at du skaffer en beskyttende film til å legge over skjermen. Kjøper du hos oss kan vi garantere at du blir fornøyd, vi har dessuten også fri frakt. Kjøp skjermbeskytter hos oss og beskytt din smartklokke så snart som mulig.

1 artikler

per side

1 artikler

per side

Har du en LG Watch Urbane og vil gjøre ditt beste for å beskytte den på best mulig måte? Dette er plassen du finner det du leter etter! En datamaskin som sitter på håndleddet er særdeles utsatt mot all slags skader, ettersom det er en utsatt posisjon og nesten alltid i bevegelse, og dette øker faren for å skrape den borti en røff overflate, eller smelle den inn i et gelender om man er uforsiktig. Skjermbeskytterne som er i nettbutikken er en 0.3 mm tynn film av kjemisk behandlet glass, som gjør det veldig slitesterkt men er veldig gjennomsiktig og har god følsomhet, så alle touch funksjoner vil vedvare. De er også særdeles lette å ta på og av, man trenger bare litt presisjon. Det er viktig for oss å bevare dine enheter slik at de kan leve lengere enn den antatte levetiden på 1-2 år. Kjøp din skjermbeskytter hos oss i dag før uhellet er ute, så slipper du å bekymre deg nevneverdig. Husk at vi tilbyr gratis frakt på alle våre produkter, og vi har en 100% Fornøydhetsgaranti!